Taart met sardientjes en chermoula
door Line Couvreur


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 blikken (125 g) wilde sardienen in bio-olijfolie
- 4 uien
- 1 citroen
- 1 teentje knoflook
- 20 g koriander
- 20 g bladpeterselie
- 1 plak bladerdeeg
- 2 el harissa met gekonfijte citroen
- 6 el olijfolie
- 1 el gemalen komijn
- 1 el kurkuma
- 1 el paprikapoeder
- peper
- zout
- 2 blikken (125 g) wilde sardienen in bio-olijfolie
- 4 uien
- 1 citroen
- 1 teentje knoflook
- 20 g koriander
- 20 g bladpeterselie
- 1 plak bladerdeeg
- 2 el harissa met gekonfijte citroen
- 6 el olijfolie
- 1 el gemalen komijn
- 1 el kurkuma
- 1 el paprikapoeder
- peper
- zout