Spaghetti met vegetarische bolognaisesaus
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
> 60 min.Budget
€€€Score
4 op 5Toon:
Delhaize
Wortelen Bos | Verpakt
1 st
€2,19
Delhaize
Knolselder | Bio
1 st
€1,99
France - Languedoc-Roussillon
Oc IGP Merlot Rood
1,5 l
€7,99
Santa Maria
Kruiden | Kruidenbuiltje
14 gr
€5,19
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Santa Maria
Kruiden | Jeneverbessen
21 gr
€4,25
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Nashipeer
1 st
€1,69
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Santa Maria
Kruiden | Laurierblaadjes
2 × 4 gr
€4,18
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Santa Maria
Kruiden | Roze peperbollen
21 gr
€4,55
Bereidingstijd: 25 min. + 1.30 u kooktijd (+ 24 u marineertijd)
Kooktip
Laat het vlees goed uitlekken om het snel in de braadpan te kunnen dichtschroeien; dep het indien nodig wat droog.
Toon:
Delhaize
Wortelen Bos | Verpakt
1 st
€2,19
Delhaize
Knolselder | Bio
1 st
€1,99
France - Languedoc-Roussillon
Oc IGP Merlot Rood
1,5 l
€7,99
Santa Maria
Kruiden | Kruidenbuiltje
14 gr
€5,19
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Santa Maria
Kruiden | Jeneverbessen
21 gr
€4,25
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Nashipeer
1 st
€1,69
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Santa Maria
Kruiden | Laurierblaadjes
2 × 4 gr
€4,18
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Santa Maria
Kruiden | Roze peperbollen
21 gr
€4,55