
Stoofpotje van everzwijn met peer en knolselderpuree


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g everzwijnstoofvlees
- 2 grote wortelen
- 1/4 knolselder
- 1 ui
- 1 fles pittige rode wijn
- 2 el olijfolie
- 20 g boter
- 1 kruidentuiltje
- 5 teentjes knoflook
- 2 takjes tijm
- 1 kl jeneverbessen
- 1 kl zwarte peperbolletjes
- 800 g knolselder (voor de knolselderpuree)
- 2 uien (voor de knolselderpuree)
- 5 el olijfolie (voor de knolselderpuree)
- 50 g boter (voor de knolselderpuree)
- 2 takjes tijm (voor de knolselderpuree)
- 4 peren (voor de in wijn gepocheerde peren)
- 2 el cassonade (voor de in wijn gepocheerde peren)
- 5 dl rode wijn (voor de in wijn gepocheerde peren)
- 1 blaadje laurier (voor de in wijn gepocheerde peren)
- 1 takje tijm (voor de in wijn gepocheerde peren)
- 1 kl jeneverbessen (voor de in wijn gepocheerde peren)
- 800 g everzwijnstoofvlees
- 2 grote wortelen
- 1/4 knolselder
- 1 ui
- 1 fles pittige rode wijn
- 2 el olijfolie
- 20 g boter
- 1 kruidentuiltje
- 5 teentjes knoflook
- 2 takjes tijm
- 1 kl jeneverbessen
- 1 kl zwarte peperbolletjes
- 800 g knolselder (voor de knolselderpuree)
- 2 uien (voor de knolselderpuree)
- 5 el olijfolie (voor de knolselderpuree)