Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Productterugroeping:« 200G DLL COOKIES DOUBLE CHOCOLATE van het merk Delhaize »Lees meer >

Recept zoekresultatenStoemp met pompoen
Delhaize logo
  • Stoemp met pompoen
    A

Stoemp met pompoen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€

Score

3 op 5
Vegetarisch
Hoofdgerecht
Stoemp met pompoenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
  • 600 g blokjes potiron
  • 1 e.l. olijfolie
  • 600 g aardappelen
  • 1 handvol fijngehakte muntblaadjes
  • zout
  • 1 kl rasel-hanout

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Yoghurt | Vol | Natuur | Bio

Delhaize

Yoghurt | Vol | Natuur | Bio

150 gr

Bio

€1,19

Pompoenblokjes

Delhaize

Pompoenblokjes

2 × 400 gr

€4,38

Aardappel | Vastkokend 1kg

Delhaize

Aardappel | Vastkokend 1kg

1 kg

€2,79

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Kruiden | Ras El Hanout | Mix

Santa Maria

Kruiden | Ras El Hanout | Mix

20 gr

€2,19

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,49

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€12,04

Begin met koken

  1. Meng de blokjes potiron met de olijfolie; spreid de pompoen uit over de ovenplaat die is bekleed met bakpapier en laat 20 min. bakken (oven voorverwarmd op th. 6 – 180°C).
  2. Kook de aardappelen in water (geschild en in blokjes gesneden).
  3. Giet ze af en plet ze samen met de pompoen, de Bulgaarse natuuryoghurt, de ras el-hanout, de fijngehakte muntblaadjes en zout.
  4. Dien heet op bij merguez, kip, geroosterde vis, enz.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 278; energie (kCal): 66; vetten (g): 1,6; verzadigde vetten (g): 0,4; koolhydraten (g): 9,9; suikers (g): 1,2; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 1,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 205
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 278; energie (kCal): 66; vetten (g): 1,6; verzadigde vetten (g): 0,4; koolhydraten (g): 9,9; suikers (g): 1,2; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 1,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 205
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Belgisch
Vegetarisch
Overig
Herfst,Winter
Hoofdgerecht
  • Stoemp met pompoen
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Yoghurt | Vol | Natuur | Bio

Delhaize

Yoghurt | Vol | Natuur | Bio

150 gr

Bio

€1,19

Pompoenblokjes

Delhaize

Pompoenblokjes

2 × 400 gr

€4,38

Aardappel | Vastkokend 1kg

Delhaize

Aardappel | Vastkokend 1kg

1 kg

€2,79

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Kruiden | Ras El Hanout | Mix

Santa Maria

Kruiden | Ras El Hanout | Mix

20 gr

€2,19

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,49

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€12,04