Balletjes in butternutsaus, quinoa, wortelen en knolselder
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Toon:
Iglo
Spruitjes met spek
2 × 450 gr
€11,78
Delhaize
Spekreepjes | Gezouten
2 x 100 gr
€2,29
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Santa Maria
Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
€4,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 10 min. + 10 min. Kooktijd
Verwijder het onderste gedeelte en de buitenste blaadjes van 750 g spruitjes. Kook ze 10 min. in een pot kokend gezouten water. Laat ze schrikken in ijskoud water om het garen te stoppen. Bak 200 g gerookte spekblokjes in een sauteerpan, met 20 g boter. Voeg de spruitjes toe, samen met 20 g boter en fruit 5 min. op een matig vuurtje. Breng verder op smaak met peper, zout en geraspte nootmuskaat. Dien warm op, met puree en een stukje stevige witte vis.
Toon:
Iglo
Spruitjes met spek
2 × 450 gr
€11,78
Delhaize
Spekreepjes | Gezouten
2 x 100 gr
€2,29
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Santa Maria
Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
€4,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25