Recept zoekresultatenOntbijtcake met muesli
Delhaize logo
  • Ontbijtcake met muesli

Ontbijtcake met muesli

Ontbijtcake met muesli
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 600 g appelmoes met stukken
  • 60 g rozijnen
  • 100 g havervlokken
  • 60 g geroosterde hazelnoten
  • 2 el bruin lijnzaad
  • 2 el zonnebloempitten
  • 2 eieren op kamertemperatuur
  • 100 g boter
  • 100 g griessuiker
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 1 snuifje kaneel of specerijenmix voor speculoos
  • 1 zout
  • 600 g appelmoes met stukken
  • 60 g rozijnen
  • 100 g havervlokken
  • 60 g geroosterde hazelnoten
  • 2 el bruin lijnzaad
  • 2 el zonnebloempitten
  • 2 eieren op kamertemperatuur
  • 100 g boter
  • 100 g griessuiker
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 1 snuifje kaneel of specerijenmix voor speculoos
  • 1 zout

Begin met koken

: 15 min. + 1 uur baktijd
1
Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
2
Laat de rozijnen in een kommetje met warm water weken.
3
Meng de appelmoes met de bloem, voeg dan de gesmolten boter toe, de eieren, de havervlokken, het lijnzaad, de zonnebloempitten, de suiker, het zout en de specerijen. Meng zorgvuldig.
4
Hak de hazelnoten grof en doe ze bij het beslag, voeg ook de goed uitgelekte rozijnen toe. Meng.
5
Bekleed een grote cakevorm met bakpapier en doe er het beslag in. Laat 1 uur bakken in de oven. Laat 5 min. rusten, haal uit de vorm en laat op een taartrooster afkoelen.
1
Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
2
Laat de rozijnen in een kommetje met warm water weken.
3
Meng de appelmoes met de bloem, voeg dan de gesmolten boter toe, de eieren, de havervlokken, het lijnzaad, de zonnebloempitten, de suiker, het zout en de specerijen. Meng zorgvuldig.
4
Hak de hazelnoten grof en doe ze bij het beslag, voeg ook de goed uitgelekte rozijnen toe. Meng.
5
Bekleed een grote cakevorm met bakpapier en doe er het beslag in. Laat 1 uur bakken in de oven. Laat 5 min. rusten, haal uit de vorm en laat op een taartrooster afkoelen.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch,Kids
Brunch
Snack

Ingrediënten voor 1 persoon

Toon:

Compote | Appelen | Stukken | Bokaal
Materne Compote | Appelen | Stukken | Bokaal
600 gr
2
19
Gedroogde rozijnen
Vahiné Gedroogde rozijnen
125 gr
2
69
Havermout | Express
Quaker Havermout | Express
231 gr
2
75
Hazelnoten | Bio
Delhaize Hazelnoten | Bio
400 gr
Bio
    8
    99
    Lijnzaadmix | Chia | Sesam | Bio
    RAW Organic Food Lijnzaadmix | Chia | Sesam | Bio
    250 gr
    Bio
      3
      05
      Geroosterde Zonnebloemzaden
      El Corte Ingles Geroosterde Zonnebloemzaden
      130 gr
      1
      39
      Suiker | Fijn | Kristal
      Delhaize Suiker | Fijn | Kristal
      1 kg
      • little-lione.external.82792960.svg
      0
      75
      Bloem | Fijngebak
      Anco Bloem | Fijngebak
      1 kg
      2de tegen -40%
      1
      29
      Kruiden | Kaneel | Stokjes
      Delhaize Kruiden | Kaneel | Stokjes
      13 gr
      1
      19

      Reeds in je keuken

      Eieren | Bruine | Medium
      Delhaize Eieren | Bruine | Medium
      4 st
      1
      69
      Boter | Gezouten
      Paysan Breton Boter | Gezouten
      125 gr
      2
      59
      Zeezout | Fijn | Jodium
      Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
      125 gr
      0
      69
      Totaal:
      €24,29