Köttbullar / Gehaktballetjes met puree en veenbessenconfituur
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
4 op 5Toon:
Iglo
Schorseneren | Met Bechamelsaus
450 gr
€5,59
Delhaize
Sint-Jacobsnoten | Vlees | Black Pearl
2 × +/- 185 gr
+/-€20,34
Delhaize
Room | Zuur | 15 % V.G.
200 gr
€1,09
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Kappertjes | Surfines
60 gr
€0,89
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Campina
Melk | 0% V.G.
6 x 1 l
€11,89
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Amora
Mosterd | Sterke
185 gr
€2,29
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
50 cl
€5,15
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Bereidingstijd: 30 min.
Toon:
Iglo
Schorseneren | Met Bechamelsaus
450 gr
€5,59
Delhaize
Sint-Jacobsnoten | Vlees | Black Pearl
2 × +/- 185 gr
+/-€20,34
Delhaize
Room | Zuur | 15 % V.G.
200 gr
€1,09
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Delhaize
Kappertjes | Surfines
60 gr
€0,89
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Campina
Melk | 0% V.G.
6 x 1 l
€11,89
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Amora
Mosterd | Sterke
185 gr
€2,29
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
50 cl
€5,15
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55