Recept zoekresultatenSalade van zalm en gemarineerde groenten
Delhaize logo
  • Salade van zalm en gemarineerde groenten
    A

Salade van zalm en gemarineerde groenten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Lactose vrij
Brunch
Lunch
Salade van zalm en gemarineerde groentenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 500 g zalmfilet zonder vel
  • 1/2 bussel lente-uitjes
  • 5 g preischeuten
  • 1 bussel radijs
  • 1 dl limoensap
  • 4 el sojasaus
  • 1 dl ciderazijn
  • 2 vellen nori
  • 1 dl water
  • 4 el ruwe rietsuiker
  • 2 e.l. olijfolie

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Zalmfilet | Met vel

Delhaize

Zalmfilet | Met vel

2 × +/- 260 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

+/-€13,52

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,19

Prei | Bussel | Cat1

Delhaize

Prei | Bussel | Cat1

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,49

Aperogroente | Radijs 230g

Delhaize

Aperogroente | Radijs 230g

230 gr

€2,09

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Saus | Soja | Tamari

Saitaku

Saus | Soja | Tamari

150 gr

€3,75

Azijn | Cider

Delhaize

Azijn | Cider

50 cl

€1,59

Saitaku | Nori | Snack

Saitaku

Saitaku | Nori | Snack

10 gr

€3,29

Cassonade

Tienen-Tirlemont

Cassonade

500 gr

€1,59

Reeds in je keuken

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

Vittel

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

8 x 33 cl

€5,79

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
+/-€30,20

Begin met koken

Bereidingstijd: 30 min.

  1. Begin met de marinade. Meng het limoensap, de ciderazijn, het water en de rietsuiker. Maak de groenten en de lente-ui schoon, snijd ze zo fijn mogelijk en laat ± 15 min. trekken in de marinade. Haal de groenten uit de marinade en besprenkel ze nog met wat olijfolie.
  2. Snijd de norivellen in heel fijne reepjes.
  3. Snijd de zalm in fijne plakjes en schik samen met de gemarineerde groenten op een bord. Werk af met de fijngesnipperde nori, preischeuten en Espelettepeper. Serveer met een potje sojasaus en enkele limoenpartjes.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 306; energie (kCal): 73; vetten (g): 3,6; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 5; suikers (g): 4; vezels (g): 1; eiwitten (g): 4,7; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 465,59
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 306; energie (kCal): 73; vetten (g): 3,6; verzadigde vetten (g): 0,5; koolhydraten (g): 5; suikers (g): 4; vezels (g): 1; eiwitten (g): 4,7; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 465,59
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lactose vrij
Brunch
Diner
Lente,Zomer
Lunch
  • Salade van zalm en gemarineerde groenten
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Zalmfilet | Met vel

Delhaize

Zalmfilet | Met vel

2 × +/- 260 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

+/-€13,52

Jonge uien | Bussel | Cat1

Delhaize

Jonge uien | Bussel | Cat1

1 st

€1,19

Prei | Bussel | Cat1

Delhaize

Prei | Bussel | Cat1

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,49

Aperogroente | Radijs 230g

Delhaize

Aperogroente | Radijs 230g

230 gr

€2,09

Limoen | 1 st

Delhaize

Limoen | 1 st

1 st

€0,69

Saus | Soja | Tamari

Saitaku

Saus | Soja | Tamari

150 gr

€3,75

Azijn | Cider

Delhaize

Azijn | Cider

50 cl

€1,59

Saitaku | Nori | Snack

Saitaku

Saitaku | Nori | Snack

10 gr

€3,29

Cassonade

Tienen-Tirlemont

Cassonade

500 gr

€1,59

Reeds in je keuken

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

Vittel

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

8 x 33 cl

€5,79

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
+/-€30,20