Salade van kalfsvlees op z’n Italiaans


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 el balsamicoazijn
- 240 g gekookte witte cannellini bonen (uitgelekt gewicht)
- basilicumblaadjes, fijngehakt
- 400 g heel fijne kalfslapjes («bruinen en opdienen»)
- 1 bol (125 g) mozzarella
- 6 e.l. olijfolie
- 50 g rucola, klaar voor gebruik
- peper
- 4 tomaten
- 3 el balsamicoazijn
- 240 g gekookte witte cannellini bonen (uitgelekt gewicht)
- basilicumblaadjes, fijngehakt
- 400 g heel fijne kalfslapjes («bruinen en opdienen»)
- 1 bol (125 g) mozzarella
- 6 e.l. olijfolie
- 50 g rucola, klaar voor gebruik
- peper
- 4 tomaten