Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code EOYCOLLECT!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenSalade met stukjes gebraden kip en eendenlever
Delhaize logo
  • Salade met stukjes gebraden kip en eendenlever

Salade met stukjes gebraden kip en eendenlever

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Gluten vrij
Eindejaar
Hoofdgerecht
Salade met stukjes gebraden kip en eendenlever

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 160 g eendenlever
  • 350 g gebraden kipfilet
  • 200 g gekookte linzen, gespoeld en uitgelekt
  • 1 kleine sjalot
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 kl sterke mosterd
  • 1 el Xérèsazijn
  • zout
  • 1 zakje gemengde sla
  • zwarte peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Eendenlever | Madagascar peper | Zonder gluten | Zonder lactose

Delhaize

Eendenlever | Madagascar peper | Zonder gluten | Zonder lactose

2 × 150 gr

€24,98

Gele scharrelkip | Filets | Rood label

St Sever

Gele scharrelkip | Filets | Rood label

2 × +/- 330 gr

+/-€19,80

Linzen | 2+1

Bonduelle

Linzen | 2+1

3 x 160 gr

€3,39

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

Mosterd | Zacht | Squeeze

Delhaize

Mosterd | Zacht | Squeeze

300 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,29

Azijn | Xérès

Taste of Inspirations

Azijn | Xérès

25 cl

€1,89

Slamengeling

Delhaize

Slamengeling

2 × 125 gr

€3,98

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Bio

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Bio

50 cl

Bio

€4,79

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€56,38

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. + 30 min. marineren

  1. Hak de sjalot fijn. Meng met de azijn, olie, mosterd, zout en peper in een kom en laat 30 min. marineren.
  2. Verdeel de sla, de linzen en de kip over de borden. Besprenkel met vinaigrette.
  3. Snijd de eendenlever in fijne sneetjes en leg ze bij op de borden. Kruid met peper van de molen.
Nutritionele informatie
Energie: 420 kcal
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Eindejaar
Diner
Herfst,Winter
Hoofdgerecht
  • Salade met stukjes gebraden kip en eendenlever

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Eendenlever | Madagascar peper | Zonder gluten | Zonder lactose

Delhaize

Eendenlever | Madagascar peper | Zonder gluten | Zonder lactose

2 × 150 gr

€24,98

Gele scharrelkip | Filets | Rood label

St Sever

Gele scharrelkip | Filets | Rood label

2 × +/- 330 gr

+/-€19,80

Linzen | 2+1

Bonduelle

Linzen | 2+1

3 x 160 gr

€3,39

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

Mosterd | Zacht | Squeeze

Delhaize

Mosterd | Zacht | Squeeze

300 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,29

Azijn | Xérès

Taste of Inspirations

Azijn | Xérès

25 cl

€1,89

Slamengeling

Delhaize

Slamengeling

2 × 125 gr

€3,98

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Bio

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Bio

50 cl

Bio

€4,79

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€56,38