Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« Natural Tahini 160g van het merk Al'Fez »Lees meer >

Recept zoekresultatenRundvlees met Guinnessbier
Delhaize logo
  • Rundvlees met Guinnessbier

Rundvlees met Guinnessbier

Rundvlees met Guinnessbier
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 kruidentuiltje
  • 25 dl water
  • zout
  • 2 wortelen
  • 1 el tomatenpuree
  • 2 stengels selder
  • 1 el rode wijnazijn
  • 2 el bloem
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 g boter
  • 2 jeneverbessen
  • 25 cl Guinnessbier
  • 2 uien
  • bladpeterselie
  • 2 el bruine suiker
  • 1 runderbouillonblokje
  • 1 kg extra mager runderstoofvlees
  • 1 kruidentuiltje
  • 25 dl water
  • zout
  • 2 wortelen
  • 1 el tomatenpuree
  • 2 stengels selder
  • 1 el rode wijnazijn
  • 2 el bloem
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 g boter
  • 2 jeneverbessen
  • 25 cl Guinnessbier
  • 2 uien
  • bladpeterselie
  • 2 el bruine suiker

Begin met koken

: 30 min. + 2 uur kooktijd
1
Snipper de uien fijn, snij de wortelen in schijfjes en de selder in fijne reepjes. Bak ze aan in de olie in een grote stoofpot op zacht vuur. Dek af en laat stoven.
2
Verhit ondertussen de boter in een grote braadpan en bak er de blokjes vlees aan alle kanten goudbruin in op hoog vuur. Voeg peper en zout toe.
3
Bestrooi de groenten met bloem, roer 1 min., doe er dan het Guinnessbier bij. Voeg het vlees toe, het kruidentuiltje, de geplette jeneverbessen, de azijn, de suiker en het verkruimelde bouillonblokje. Giet het water in de braadpan van het vlees, roer de bakresten los en giet in de stoofpot. Dek af en laat 2 uur sudderen op heel zacht vuur, roer af en toe om.
4
Breng op smaak met peper en zout en dien heel warm op, afgewerkt met peterselie. Serveer met gebakken, in grote blokjes gesneden aardappelen.
1
Snipper de uien fijn, snij de wortelen in schijfjes en de selder in fijne reepjes. Bak ze aan in de olie in een grote stoofpot op zacht vuur. Dek af en laat stoven.
2
Verhit ondertussen de boter in een grote braadpan en bak er de blokjes vlees aan alle kanten goudbruin in op hoog vuur. Voeg peper en zout toe.
3
Bestrooi de groenten met bloem, roer 1 min., doe er dan het Guinnessbier bij. Voeg het vlees toe, het kruidentuiltje, de geplette jeneverbessen, de azijn, de suiker en het verkruimelde bouillonblokje. Giet het water in de braadpan van het vlees, roer de bakresten los en giet in de stoofpot. Dek af en laat 2 uur sudderen op heel zacht vuur, roer af en toe om.
4
Breng op smaak met peper en zout en dien heel warm op, afgewerkt met peterselie. Serveer met gebakken, in grote blokjes gesneden aardappelen.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Iers
Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruidentuiltje | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Kruidentuiltje | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,79

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Wortelen

Delhaize

Wortelen

1 kg

€1,69

Gepelde Tomaten

Mutti

Gepelde Tomaten

400 gr

€1,89

Groene selder | Verpakt per stuk | Cat1

Delhaize

Groene selder | Verpakt per stuk | Cat1

1 st

€1,59

Kruiden | Jeneverbessen

Santa Maria

Kruiden | Jeneverbessen

21 gr

€4,25

Ierse bier | Stout | 4.2% | Blik

Guinness

Ierse bier | Stout | 4.2% | Blik

4 x 33 cl

€10,59

Witte uien | Netje

Delhaize

Witte uien | Netje

400 gr

€1,59

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Cassonade

Tienen-Tirlemont

Cassonade

500 gr

€1,59

Bouillon | Rund | Vetarm

365

Bouillon | Rund | Vetarm

120 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,46

Stoofvlees | 1ste keuze  | Rund | Belgisch

Delhaize

Stoofvlees | 1ste keuze | Rund | Belgisch

2 × +/- 500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

+/-€14,50

Reeds in je keuken

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

Evian

Mineraalwater | Niet bruisend | PET

6 x 1,5 l

€5,55

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,49

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,99

Boter | Gezouten

Paysan Breton

Boter | Gezouten

125 gr

€2,39

Totaal:
+/-€41,78