• Rundsgehaktballetjes met pijnboompitten, gedroogde tomaten en parmigiano
    Nutri-Score B

Rundsgehaktballetjes met pijnboompitten, gedroogde tomaten en parmigiano

Rundsgehaktballetjes met pijnboompitten, gedroogde tomaten en parmigianoB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
16 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1,4 kg bio gekruid rundsgehakt
  • 2 kleine eieren
  • 2 kleine uien
  • 2 biocitroen
  • 2 bussels basilicum
  • 100 g pijnboompitten
  • 100 g gemarineerde tomaatjes
  • 100 g parmigiano
  • 50 g paneermeel
  • peper
  • zout
  • 1,4 kg bio gekruid rundsgehakt
  • 2 kleine eieren
  • 2 kleine uien
  • 2 biocitroen
  • 2 bussels basilicum
  • 100 g pijnboompitten
  • 100 g gemarineerde tomaatjes
  • 100 g parmigiano
  • 50 g paneermeel
  • peper
  • zout