Rundsgehaktballetjes met pijnboompitten, gedroogde tomaten en parmigiano
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldGluten vrij
Kids
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- grof gemalen parmigiano
- fijngehakte gedroogde tomaten
- pijnboompitten
- fijngesneden basilicum
- rundsgehakt bio
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2013092300731800000
S2021010800489140000
S1996121600272290000
+/- 350 gr
+/-16,69€/kg
+/-€5,84
Afhaling vanaf 06/02
F1998040600511700000
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 + 10 min baktijd
- Alles goed mengen, balletjes rollen en bakken maar!
Kooktip
Wil je dat je gehaktballetjes steviger zijn? Voeg dan per kilo vlees 1 ei en 100 g paneermeel toe.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Gluten vrij
Kids
Overig
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2013092300731800000
S2021010800489140000
S1996121600272290000
+/- 350 gr
+/-16,69€/kg
+/-€5,84
Afhaling vanaf 06/02
F1998040600511700000