Rundsgehaktballetjes met pijnboompitten, gedroogde tomaten en parmigiano


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 16 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1,4 kg bio gekruid rundsgehakt
- 2 kleine eieren
- 2 kleine uien
- 2 biocitroen
- 2 bussels basilicum
- 100 g pijnboompitten
- 100 g gemarineerde tomaatjes
- 100 g parmigiano
- 50 g paneermeel
- peper
- zout
- 1,4 kg bio gekruid rundsgehakt
- 2 kleine eieren
- 2 kleine uien
- 2 biocitroen
- 2 bussels basilicum
- 100 g pijnboompitten
- 100 g gemarineerde tomaatjes
- 100 g parmigiano
- 50 g paneermeel
- peper
- zout