Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
door Audrey Lenoir

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g abrikozen
- 70 g suiker
- 1,5 stokjes vanille
- 1/2 l melk
- 50 g boter
- 90 g speciale rijst voor rijsttaart
- 1 snufje zout
- 1 takje rozemarijn
- 1 biolimoen
- 8 eieren
- bio-pralines "La route des origines" de Belvas
- 300 g abrikozen
- 70 g suiker
- 1,5 stokjes vanille
- 1/2 l melk
- 50 g boter
- 90 g speciale rijst voor rijsttaart
- 1 snufje zout
- 1 takje rozemarijn
- 1 biolimoen
- 8 eieren
- bio-pralines "La route des origines" de Belvas