Recept zoekresultatenRijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Recept zoekresultatenRijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Delhaize logo
  • Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers

Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers

door Audrey Lenoir
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 300 g abrikozen
  • 70 g suiker
  • 1,5 stokjes vanille
  • 1/2 l melk
  • 50 g boter
  • 90 g speciale rijst voor rijsttaart
  • 1 snufje zout
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 biolimoen
  • 8 eieren
  • bio-pralines "La route des origines" de Belvas
  • 300 g abrikozen
  • 70 g suiker
  • 1,5 stokjes vanille
  • 1/2 l melk
  • 50 g boter
  • 90 g speciale rijst voor rijsttaart
  • 1 snufje zout
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 biolimoen
  • 8 eieren
  • bio-pralines "La route des origines" de Belvas