
Chocolade-caramelstronk
Moeilijk, 30-60 min.
Collect tijdelijk onbeschikbaar, geniet tijdelijk van gratis levering.Lees meer >
Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om het product « Spatel nylon van het merk Delhaize » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Giet de bloem in een kom, maak een kuiltje in het midden en doe hier de eieren, de suiker, de vanillesuiker, het zout en de vloeibare boter in. Meng en doe er langzaam de melk bij terwijl je blijft roeren tot een glad papje. Laat rusten. Schil de appels en snij in schijfjes. Smelt de boter in de pan en laat de suiker erin karamelliseren en leg er vervolgens de appelschijfjes in. Giet er een goeie pollepel deeg op en laat kleuren. Draai om wanneer de onderkant mooi gekleurd is en laat nu de bovenkant kleuren.
Afwerking
Laat de pannenkoek op een bord glijden en werk af met wat bloemsuiker en met de appeltjes.