Ravioli met butternutcoulis, spinazie en spekblokjes
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g gerookte spekblokjes
- 450 g butternutpompoen
- 450 g jonge spinazie
- 2 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 3 takjes tijm
- 500 g ravioli met gegrilde tomaat, mozzarella en basilicum
- 2 el gebakken uitjes
- 1 groentebouillonblokje
- 40 g boter
- peper
- zout
- 200 g gerookte spekblokjes
- 450 g butternutpompoen
- 450 g jonge spinazie
- 2 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 3 takjes tijm
- 500 g ravioli met gegrilde tomaat, mozzarella en basilicum
- 2 el gebakken uitjes
- 1 groentebouillonblokje
- 40 g boter
- peper
- zout