• Ravioli met butternutcoulis, spinazie en spekblokjes
    Nutri-Score D

Ravioli met butternutcoulis, spinazie en spekblokjes

door Jeroen De Pauw
Ravioli met butternutcoulis, spinazie en spekblokjesD
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 200 g gerookte spekblokjes
  • 450 g butternutpompoen
  • 450 g jonge spinazie
  • 2 sjalotten
  • 1 teentje knoflook
  • 3 takjes tijm
  • 500 g ravioli met gegrilde tomaat, mozzarella en basilicum
  • 2 el gebakken uitjes
  • 1 groentebouillonblokje
  • 40 g boter
  • peper
  • zout
  • 200 g gerookte spekblokjes
  • 450 g butternutpompoen
  • 450 g jonge spinazie
  • 2 sjalotten
  • 1 teentje knoflook
  • 3 takjes tijm
  • 500 g ravioli met gegrilde tomaat, mozzarella en basilicum
  • 2 el gebakken uitjes
  • 1 groentebouillonblokje
  • 40 g boter
  • peper
  • zout