Quiche lorraine zonder gluten


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g gerookte spekblokjes
- 2 eieren
- 2 eigelen
- 1 rol glutenvrij bladerdeeg
- 100 g Zwitserse gruyère
- 100 g geraspte Parmigiano
- 2,5 dl melk
- 2,5 dl room
- 1 snufje nootmuskaat
- 5 g boter
- peper van de molen
- 250 g gerookte spekblokjes
- 2 eieren
- 2 eigelen
- 1 rol glutenvrij bladerdeeg
- 100 g Zwitserse gruyère
- 100 g geraspte Parmigiano
- 2,5 dl melk
- 2,5 dl room
- 1 snufje nootmuskaat
- 5 g boter
- peper van de molen