Provençaalse velouté met mosselen

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 blik van 400 g gepelde tomaten in blokjes
- cayennepeper
- 1 dikke el bloem
- 10 cl droge witte wijn
- fijngesneden peterselie
- 250 g juliennesoepgroenten (zakje klaar voor gebruik)
- 1 teentje knoflook
- 1 kruidentuil
- 1 kg mosselen
- 2 el olijfolie
- peper
- 1 dopje saffraanpoeder
- 10 cl verse room
- 1 vetarm visbouillonblokje
- 1 blik van 400 g gepelde tomaten in blokjes
- cayennepeper
- 1 dikke el bloem
- 10 cl droge witte wijn
- fijngesneden peterselie
- 250 g juliennesoepgroenten (zakje klaar voor gebruik)
- 1 teentje knoflook
- 1 kruidentuil
- 1 kg mosselen
- 2 el olijfolie
- peper
- 1 dopje saffraanpoeder
- 10 cl verse room
- 1 vetarm visbouillonblokje