Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk bericht:Er wordt een valse Tupperware-wedstrijd verspreid onder onze klanten.Meer info >

Recept zoekresultatenPinsa met 7 kazen, champignons en pesto
Delhaize logo
  • Pinsa met 7 kazen, champignons en pesto
    B
Pinsa met 7 kazen, champignons en pestoB

Pinsa met 7 kazen, champignons en pesto

door Line Couvreur
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1 ei
  • 500 g bruine champignons
  • 2 sjalotten
  • 1 teentje knoflook
  • 4 takjes tijm
  • 2 pinsas classica (230 g)
  • 185 g Philadelphia ‘knoflook & fijne kruiden’
  • 75 g geraspte mozzarella
  • 200 g 5-kazensaus ‘Formaggi’
  • 100 g verse groene pesto
  • 30 g boter
  • peper
  • zout
  • 1 ei
  • 500 g bruine champignons
  • 2 sjalotten
  • 1 teentje knoflook
  • 4 takjes tijm
  • 2 pinsas classica (230 g)
  • 185 g Philadelphia ‘knoflook & fijne kruiden’
  • 75 g geraspte mozzarella
  • 200 g 5-kazensaus ‘Formaggi’
  • 100 g verse groene pesto
  • 30 g boter
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 15 min. + 10 min. kooktijd
1
Verwarm de oven voor op 190°C en haal er het rooster uit. Snipper de champignons, de knoflook en de sjalotjes. Fruit ze op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met de gesmolten boter, tot alles mooi goudbruin is en het vocht volledig verdampt.
2
Meng de 5-kazensaus, de verse kaas en het ei tot een homogene saus. Breng verder op smaak.
3
Leg de pinsa’s op het ovenrooster, verdeel er de saus over en daarna de paddenstoelenmix. Bestrooi met geraspte mozzarella en geriste tijm. Bak ± 10 min. in het bovenste deel van de oven (houd in het oog!).
4
Lepel hier en daar wat pesto op de pinsa’s en serveer.
1
Verwarm de oven voor op 190°C en haal er het rooster uit. Snipper de champignons, de knoflook en de sjalotjes. Fruit ze op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met de gesmolten boter, tot alles mooi goudbruin is en het vocht volledig verdampt.
2
Meng de 5-kazensaus, de verse kaas en het ei tot een homogene saus. Breng verder op smaak.
3
Leg de pinsa’s op het ovenrooster, verdeel er de saus over en daarna de paddenstoelenmix. Bestrooi met geraspte mozzarella en geriste tijm. Bak ± 10 min. in het bovenste deel van de oven (houd in het oog!).
4
Lepel hier en daar wat pesto op de pinsa’s en serveer.
Nutritionele informatie
B
Per 100 g: Energie: 154 kcal - Vetten: 7,6 g - Koolhydraten: 15,7 g - Vezels: 1,1 g - Eiwitten: 5,1 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 154 kcal - Vetten: 7,6 g - Koolhydraten: 15,7 g - Vezels: 1,1 g - Eiwitten: 5,1 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Italiaans
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Belgische | Champignons

Delhaize

Belgische | Champignons

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,99

Sjalotten | Verpakt | Bio

Delhaize

Sjalotten | Verpakt | Bio

500 gr

Bio

€4,39

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Pinsa classica

Pinsa chef Pinsami

Pinsa classica

230 gr

€3,79

Smeerkaas | Kruidenkaas | Fijne Kruiden

Philadelphia

Smeerkaas | Kruidenkaas | Fijne Kruiden

185 gr

€2,69

Kaas | Mozzarella | Bol

Galbani

Kaas | Mozzarella | Bol

125 gr

€1,39

Smaakmaker | Vloeibare

Maggi

Smaakmaker | Vloeibare

250 gr

€2,35

Pesto Alla Genovese

Barilla

Pesto Alla Genovese

190 gr

€3,99

Boter | Gezouten

Paysan Breton

Boter | Gezouten

125 gr

€2,39

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€26,96