Pinsa met 7 kazen, champignons en pesto
door Line Couvreur


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ei
- 500 g bruine champignons
- 2 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes tijm
- 2 pinsas classica (230 g)
- 185 g Philadelphia ‘knoflook & fijne kruiden’
- 75 g geraspte mozzarella
- 200 g 5-kazensaus ‘Formaggi’
- 100 g verse groene pesto
- 30 g boter
- peper
- zout
- 1 ei
- 500 g bruine champignons
- 2 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes tijm
- 2 pinsas classica (230 g)
- 185 g Philadelphia ‘knoflook & fijne kruiden’
- 75 g geraspte mozzarella
- 200 g 5-kazensaus ‘Formaggi’
- 100 g verse groene pesto
- 30 g boter
- peper
- zout