Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenPinsa met 7 kazen, champignons en pesto
Delhaize logo
  • Pinsa met 7 kazen, champignons en pesto
    B

Pinsa met 7 kazen, champignons en pesto

door Line Couvreur
Pinsa met 7 kazen, champignons en pestoB
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 ei
  • 500 g bruine champignons
  • 2 sjalotten
  • 1 teentje knoflook
  • 4 takjes tijm
  • 2 pinsas classica (230 g)
  • 185 g Philadelphia ‘knoflook & fijne kruiden’
  • 75 g geraspte mozzarella
  • 200 g 5-kazensaus ‘Formaggi’
  • 100 g verse groene pesto
  • 30 g boter
  • peper
  • zout
  • 1 ei
  • 500 g bruine champignons
  • 2 sjalotten
  • 1 teentje knoflook
  • 4 takjes tijm
  • 2 pinsas classica (230 g)
  • 185 g Philadelphia ‘knoflook & fijne kruiden’
  • 75 g geraspte mozzarella
  • 200 g 5-kazensaus ‘Formaggi’
  • 100 g verse groene pesto
  • 30 g boter
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 15 min. + 10 min. kooktijd
1
Verwarm de oven voor op 190°C en haal er het rooster uit. Snipper de champignons, de knoflook en de sjalotjes. Fruit ze op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met de gesmolten boter, tot alles mooi goudbruin is en het vocht volledig verdampt.
2
Meng de 5-kazensaus, de verse kaas en het ei tot een homogene saus. Breng verder op smaak.
3
Leg de pinsa’s op het ovenrooster, verdeel er de saus over en daarna de paddenstoelenmix. Bestrooi met geraspte mozzarella en geriste tijm. Bak ± 10 min. in het bovenste deel van de oven (houd in het oog!).
4
Lepel hier en daar wat pesto op de pinsa’s en serveer.
1
Verwarm de oven voor op 190°C en haal er het rooster uit. Snipper de champignons, de knoflook en de sjalotjes. Fruit ze op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met de gesmolten boter, tot alles mooi goudbruin is en het vocht volledig verdampt.
2
Meng de 5-kazensaus, de verse kaas en het ei tot een homogene saus. Breng verder op smaak.
3
Leg de pinsa’s op het ovenrooster, verdeel er de saus over en daarna de paddenstoelenmix. Bestrooi met geraspte mozzarella en geriste tijm. Bak ± 10 min. in het bovenste deel van de oven (houd in het oog!).
4
Lepel hier en daar wat pesto op de pinsa’s en serveer.
Nutritionele informatie
B
Per 100 g: Energie: 154 kcal - Vetten: 7,6 g - Koolhydraten: 15,7 g - Vezels: 1,1 g - Eiwitten: 5,1 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 154 kcal - Vetten: 7,6 g - Koolhydraten: 15,7 g - Vezels: 1,1 g - Eiwitten: 5,1 g
Italiaans
Vegetarisch
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Scharreleieren | 5+1
Columbus Scharreleieren | 5+1
6 st
Promo
3
20
Witte champignons | Belgisch
Delhaize Witte champignons | Belgisch
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
89
Sjalot | Ui | Netje
Delhaize Sjalot | Ui | Netje
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Tijm | Verpakt
Delhaize Tijm | Verpakt
20 gr
1
49
Pinsa classica
Pinsa chef Pinsami Pinsa classica
230 gr
3
79
Smeerkaas | Lactosevrij
Philadelphia Smeerkaas | Lactosevrij
2 × 175 gr
2de tegen -70%
4
65
Mozzarella | Bol
Delhaize Mozzarella | Bol
125 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
80
Aroma | Smaakmaker Vloeibare
Maggi Aroma | Smaakmaker Vloeibare
250 gr
2
49
Pesto | Groen
Delhaize Pesto | Groen
100 gr
2
99
Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2
59

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
38 gr
1
19
Zout | Cuisine
Delhaize Zout | Cuisine
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Totaal:
€29,53