Recept zoekresultatenPindakaasrepen
Delhaize logo
  • Pindakaasrepen
    D
PindakaasrepenD

Pindakaasrepen

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

10 porties
  • 50 g geroosterde pinda’s zonder toegevoegd zout
  • 40 g gepelde sesamzaadjes
  • 150 g havervlokken
  • 80 g kokosbloesemsuiker
  • 150 g pure chocolade
  • 100 g kokosolie
  • 85 g ‘Crunchy’ pindakaas
  • 1 snufje fleur de sel
  • 50 g geroosterde pinda’s zonder toegevoegd zout
  • 40 g gepelde sesamzaadjes
  • 150 g havervlokken
  • 80 g kokosbloesemsuiker
  • 150 g pure chocolade
  • 100 g kokosolie
  • 85 g ‘Crunchy’ pindakaas
  • 1 snufje fleur de sel

Begin met koken

: 15 min. (+ 2 u koeltijd)
1
Smelt de pindakaas in een steelpan op een zacht vuurtje. Haal de pan van het vuur, voeg de gehakte chocolade toe en laat 2 min.rusten. Meng.
2
Smelt de kokosolie in een steelpan op een zacht vuurtje. Haal de pan van het vuur, voeg de havervlokken toe en meng. Voeg de fleur de sel toe, samen met 30 g sesamzaadjes, de kokosbloesemsuiker en de helft van de bereiding met de chocolade. Meng grondig.
3
Bekleed een schaal van 15 x 25 cm met bakpapier. Verdeel er de bereiding over, druk goed aan, bestrooi met pinda’s en overgiet met de rest van de gesmolten chocolademix. Bestrooi met de rest van de sesamzaadjes en aat 2 u in de koelkast opstijven.
4
Ontvorm en snijd in repen. Bewaar de repen in een luchtdichte pot in de koelkast.
1
Smelt de pindakaas in een steelpan op een zacht vuurtje. Haal de pan van het vuur, voeg de gehakte chocolade toe en laat 2 min.rusten. Meng.
2
Smelt de kokosolie in een steelpan op een zacht vuurtje. Haal de pan van het vuur, voeg de havervlokken toe en meng. Voeg de fleur de sel toe, samen met 30 g sesamzaadjes, de kokosbloesemsuiker en de helft van de bereiding met de chocolade. Meng grondig.
3
Bekleed een schaal van 15 x 25 cm met bakpapier. Verdeel er de bereiding over, druk goed aan, bestrooi met pinda’s en overgiet met de rest van de gesmolten chocolademix. Bestrooi met de rest van de sesamzaadjes en aat 2 u in de koelkast opstijven.
4
Ontvorm en snijd in repen. Bewaar de repen in een luchtdichte pot in de koelkast.
Nutritionele informatie
D
Per 100 g: Energie: 559 kcal - Vetten: 38,4 g - Koolhydraten: 38,4 g - Vezels: 6,2 g - Eiwitten: 10,6 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 559 kcal - Vetten: 38,4 g - Koolhydraten: 38,4 g - Vezels: 6,2 g - Eiwitten: 10,6 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Vegan
Kids,Brunch
Snack
Snack

Ingrediënten voor 10 personen

Toon:

Tiger Bbq Paprika | Nuts | Nootjes | 150G

Duyvis

Tiger Bbq Paprika | Nuts | Nootjes | 150G

150 gr

€2,15

Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame

Santa Maria

Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame

44 gr

€4,15

Havermout | Express

Quaker

Havermout | Express

231 gr

€2,69

Suiker | Kokosbloesem | Bio

BioToday

Suiker | Kokosbloesem | Bio

350 gr

Bio

€5,29

Chocolade | Melk | Matinettes

Jacques

Chocolade | Melk | Matinettes

2 × 128 gr

€4,38

Kokosnootolie

Vita Coco

Kokosnootolie

25 cl

€9,99

Pindakaas | Golden Roasted

Whole Earth

Pindakaas | Golden Roasted

320 gr

€4,39

Fleur de sel | Guerande

Delhaize

Fleur de sel | Guerande

125 gr

€3,55

Totaal:
€36,59

Deze recepten kan je ook leuk vinden