• Pastasalade met plant-based witte worst
    Nutri-Score C

Pastasalade met plant-based witte worst

Pastasalade met plant-based witte worstC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 witte worsten Bon Mush
  • 1 rode paprika
  • 1/2 komkommer
  • 1 schaaltje tuinkers
  • 1 blik (150 g) crispy mais
  • 1 appel
  • 1/2 citroen
  • 80 g amandelen met vel
  • 120 g rigatonipasta
  • 4 el gebakken uitjes
  • 3 el olijfolie
  • 15 g boter
  • peper
  • zout
  • 1 lente-uitje (voor de dressing)
  • 1/2 limoen (voor de dressing)
  • 3 takjes bladpeterselie (voor de dressing)
  • 100 g zure room (voor de dressing)
  • 100 g mayonaise (voor de dressing)
  • 6 schijfjes jalapeño in bokaal (voor de dressing)
  • 2 witte worsten Bon Mush
  • 1 rode paprika
  • 1/2 komkommer
  • 1 schaaltje tuinkers
  • 1 blik (150 g) crispy mais
  • 1 appel
  • 1/2 citroen
  • 80 g amandelen met vel
  • 120 g rigatonipasta
  • 4 el gebakken uitjes
  • 3 el olijfolie
  • 15 g boter
  • peper
  • zout
  • 1 lente-uitje (voor de dressing)

Begin met koken

: 25 min.
  1. 1
    Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af, spoel ze onder koud water, laat ze uitlekken en laat ze volledig afkoelen.
  2. 2
    Doe alle ingrediënten van de dressing in de beker van de hakmolen of de mixer, kruid met peper en zout en mix fijn.
  3. 3
    Snijd de komkommer, de appel en de paprika in kleine blokjes. Doe ze in een slakom en voeg ¾ van de tuinkers toe, de uitgelekte mais en de grofgehakte amandelen. Meng er de pasta, peper, zout, het sap van de halve citroen en een scheutje olijfolie onder.
  4. 4
    Snijd de pensen in dikke schijfjes, rijg ze op satéstokjes en bak ze goudbruin, in een braadpan met de boter en 1 el olijfolie.
  5. 5
    Dresseer de pastasalade op de borden, voeg de brochettes toe en besprenkel met een beetje dressing. Werk af met de rest van de tuinkers en de gebakken uitjes.
  1. 1
    Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af, spoel ze onder koud water, laat ze uitlekken en laat ze volledig afkoelen.
  2. 2
    Doe alle ingrediënten van de dressing in de beker van de hakmolen of de mixer, kruid met peper en zout en mix fijn.
  3. 3
    Snijd de komkommer, de appel en de paprika in kleine blokjes. Doe ze in een slakom en voeg ¾ van de tuinkers toe, de uitgelekte mais en de grofgehakte amandelen. Meng er de pasta, peper, zout, het sap van de halve citroen en een scheutje olijfolie onder.
  4. 4
    Snijd de pensen in dikke schijfjes, rijg ze op satéstokjes en bak ze goudbruin, in een braadpan met de boter en 1 el olijfolie.
  5. 5
    Dresseer de pastasalade op de borden, voeg de brochettes toe en besprenkel met een beetje dressing. Werk af met de rest van de tuinkers en de gebakken uitjes.
Per 100 g: Energie: 230 kcal - Vetten: 18,2 g - Koolhydraten: 11 g - Vezels: 2,3 g - Eiwitten: 4,3 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 230 kcal - Vetten: 18,2 g - Koolhydraten: 11 g - Vezels: 2,3 g - Eiwitten: 4,3 g
Vegetarisch
Lunch

Ingrediënten voor 2 personen

Toon:

  • Rode peper
    1

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Komkommer
    1/2

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Cress
    1 schaaltje

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Gebakken ui
    4 el

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Peper

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Zout

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Delhaize Mais | Crispy
    3 x 140 gr
    3+1 gratis
  • Delhaize Appels | Jonagold | Verpakt | Bio
    850 gr
    Bio
    • Delhaize Citroen | 1 st
      1 st
    • Delhaize Pasta | Penne Rigate
      500 gr
    • Delhaize Room | Zuur | 30% V.G.
      200 gr
    • Devos & Lemmens Mayonaise | Eieren | Squeeze
      45 cl
      2de tegen -50%
    • Reeds in je keuken

    • Delhaize Olijfolie | Culinaire
      1 l
    • Delhaize Melkerijboter
      250 gr

    Totaal:

    €11,12