Pastasalade met plant-based witte worst


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 witte worsten Bon Mush
- 1 rode paprika
- 1/2 komkommer
- 1 schaaltje tuinkers
- 1 blik (150 g) crispy mais
- 1 appel
- 1/2 citroen
- 80 g amandelen met vel
- 120 g rigatonipasta
- 4 el gebakken uitjes
- 3 el olijfolie
- 15 g boter
- peper
- zout
- 1 lente-uitje (voor de dressing)
- 1/2 limoen (voor de dressing)
- 3 takjes bladpeterselie (voor de dressing)
- 100 g zure room (voor de dressing)
- 100 g mayonaise (voor de dressing)
- 6 schijfjes jalapeño in bokaal (voor de dressing)
- 2 witte worsten Bon Mush
- 1 rode paprika
- 1/2 komkommer
- 1 schaaltje tuinkers
- 1 blik (150 g) crispy mais
- 1 appel
- 1/2 citroen
- 80 g amandelen met vel
- 120 g rigatonipasta
- 4 el gebakken uitjes
- 3 el olijfolie
- 15 g boter
- peper
- zout
- 1 lente-uitje (voor de dressing)