Recept zoekresultatenPasta met ragù van ossenstaart
Recept zoekresultatenPasta met ragù van ossenstaart
Delhaize logo
  • Pasta met ragù van ossenstaart

Pasta met ragù van ossenstaart

Pasta met ragù van ossenstaart
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 kg ossenstaart
  • 1 ui
  • 800 g tomaat in blokjes (uit blik)
  • 500 g rigatonipasta
  • 1 teentje knoflook
  • 1 snufje tijm
  • 8 dl rundsbouillon
  • 2 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 kg ossenstaart
  • 1 ui
  • 800 g tomaat in blokjes (uit blik)
  • 500 g rigatonipasta
  • 1 teentje knoflook
  • 1 snufje tijm
  • 8 dl rundsbouillon
  • 2 e.l. olijfolie
  • peper

Begin met koken

: 20 min + 1u30 suddertijd
  1. 1
    Bruin de stukken ossenstaart in de olijfolie en kruid met peper, zout en tijm. Haal de stukken vlees uit de pot en bak er de gehakte ui en het geperst teentje knoflook in. Doe het vlees weer in de pot en blus met de rundsbouillon en de tomatenblokjes. Zet op een zeer zacht vuurtje en laat minstens 1.30 u sudderen onder deksel. Het vlees mag bijna uiteenvallen.
  2. 2
    Haal het vlees uit de saus en laat die nog even verder inkoken. Haal het vlees van het been en doe het weer in de pot met saus. Laat nog even opwarmen.
  3. 3
    Kook de pasta al dente en meng die onder het vlees.
  1. 1
    Bruin de stukken ossenstaart in de olijfolie en kruid met peper, zout en tijm. Haal de stukken vlees uit de pot en bak er de gehakte ui en het geperst teentje knoflook in. Doe het vlees weer in de pot en blus met de rundsbouillon en de tomatenblokjes. Zet op een zeer zacht vuurtje en laat minstens 1.30 u sudderen onder deksel. Het vlees mag bijna uiteenvallen.
  2. 2
    Haal het vlees uit de saus en laat die nog even verder inkoken. Haal het vlees van het been en doe het weer in de pot met saus. Laat nog even opwarmen.
  3. 3
    Kook de pasta al dente en meng die onder het vlees.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

  • Delhaize Gele uien | Netje
    500 gr
    1
    99
  • Delhaize Trostomaten | Bio
    2 × 500 gr
    Bio
      3
      19
    • Bertagni Pasta | Verse Eieren | Rigatoni
      2 × 250 gr
      2
      59
    • Santa Maria Kruiden | Tijm
      15 gr
      -10% voor 3
      2
      75
    • Lacroix Fond | Rund
      2 × 40 cl
      5
      29
    • Reeds in je keuken

    • Delhaize Lookbol | Netje
      75 gr
      1
      79
    • Delhaize Olijfolie | Culinaire
      50 cl
      5
      39
    • Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
      41 gr
      -10% voor 3
      4
      29

    Totaal:

    €26,88