Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenParelcouscous met venkel en gerookte zalm
Delhaize logo
  • Parelcouscous met venkel en gerookte zalm
    A
Parelcouscous met venkel en gerookte zalmA

Parelcouscous met venkel en gerookte zalm

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 400 g gerookte zalm
  • 2 venkels
  • 200 g diepgevroren erwtjes bio
  • 2 grote sjalotten
  • 320 g parelcouscous ‘Giant’
  • 2 dl room (20% V.G.)
  • 150 g verse kaas in schaaltje
  • 3 el olijfolie
  • 1/2 bussel dille
  • peper
  • 400 g gerookte zalm
  • 2 venkels
  • 200 g diepgevroren erwtjes bio
  • 2 grote sjalotten
  • 320 g parelcouscous ‘Giant’
  • 2 dl room (20% V.G.)
  • 150 g verse kaas in schaaltje
  • 3 el olijfolie
  • 1/2 bussel dille
  • peper

Begin met koken

: 20 min.
1
Snipper de sjalotten fijn en fruit ze 2 min. op een zacht vuurtje in een sauteerpan met de olijfolie. Verwijder de stengels van de venkel en snipper de knollen fijn. Voeg ze met de erwtjes in de sauteerpan toe en fruit ze 10 min. op een zacht vuurtje.
2
Kook intussen de couscous volgens de instructies op de verpakking.
3
Snijd de gerookte zalm in reepjes. Hak de dille fijn.
4
Meng de room en de verse kaas met de andere ingrediënten in de sauteerpan. Voeg de parelcouscous toe en breng verder op smaak.
5
Verdeel over de borden. Werk af met de gerookte zalm en de dille. Dien meteen op.
1
Snipper de sjalotten fijn en fruit ze 2 min. op een zacht vuurtje in een sauteerpan met de olijfolie. Verwijder de stengels van de venkel en snipper de knollen fijn. Voeg ze met de erwtjes in de sauteerpan toe en fruit ze 10 min. op een zacht vuurtje.
2
Kook intussen de couscous volgens de instructies op de verpakking.
3
Snijd de gerookte zalm in reepjes. Hak de dille fijn.
4
Meng de room en de verse kaas met de andere ingrediënten in de sauteerpan. Voeg de parelcouscous toe en breng verder op smaak.
5
Verdeel over de borden. Werk af met de gerookte zalm en de dille. Dien meteen op.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 691; energie (kCal): 165; vetten (g): 7,6; verzadigde vetten (g): 2,1; koolhydraten (g): 13,6; suikers (g): 2,5; vezels (g): 5; eiwitten (g): 8,3; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 933,08
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 691; energie (kCal): 165; vetten (g): 7,6; verzadigde vetten (g): 2,1; koolhydraten (g): 13,6; suikers (g): 2,5; vezels (g): 5; eiwitten (g): 8,3; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 933,08
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Orientaals
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Zalm | Noorwegen | Gerookt | Zachte smaak

Delhaize

Zalm | Noorwegen | Gerookt | Zachte smaak

2 × 260 gr

€23,58

Venkel

Delhaize

Venkel

500 gr

€1,69

Doperwten | Extra fijn | Bio | Bokaal

Delhaize

Doperwten | Extra fijn | Bio | Bokaal

220 gr

Bio

€1,19

Sjalot | Ui | Netje

Delhaize

Sjalot | Ui | Netje

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,05

Couscous | Parel | Rijst

Bosto

Couscous | Parel | Rijst

2 × 4 x 75 gr

€6,30

Room  35%

Delhaize

Room 35%

20 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,91

Opgeklopte verse kaas | Gezoet

Delhaize

Opgeklopte verse kaas | Gezoet

150 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,57

Dille | kruiden | Verpakt

Delhaize

Dille | kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€36,94