OverslaanDelhaize logo
Recept zoekresultatenBrownies met pure en witte chocolade
Recept zoekresultatenBrownies met pure en witte chocolade
Delhaize logo
  • Brownies met pure en witte chocolade
    Nutri-Score E

Brownies met pure en witte chocolade

Brownies met pure en witte chocoladeE
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
24 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 180 g boter
  • 1 snufje zout
  • 250 g Dessert Callets
  • 150 g griessuiker
  • 5 eieren
  • 180 g witte chocolade
  • 75 g zelfrijzende bloem
  • 180 g boter
  • 1 snufje zout
  • 250 g Dessert Callets
  • 150 g griessuiker
  • 5 eieren
  • 180 g witte chocolade
  • 75 g zelfrijzende bloem

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
2
Doe de in stukjes gesneden boter in een kookpot en verwarm zacht. Voeg, wanneer de boter begint te smelten, de pure chocolade toe en laat alles zacht smelten. Meng met de garde.
3
Neem van het vuur en voeg de suiker toe. Meng goed, doe er de bloem en het zout bij. Voeg tenslotte de eieren één voor één toe, meng na elke toevoeging.
4
Leg bakpapier in een grote, rechthoekige bakvorm (22 x 32 cm).
5
Snijd de witte chocolade in kleine blokjes en meng onder het beslag. Giet in de vorm, strijk de bovenkant glad en laat 25 min in de oven bakken.
6
Laat in de vorm afkoelen. Bedek met aluminiumfolie en laat tot ‘s anderendaags rusten. Versnijd in vierkantjes en leg in papieren vormpjes (baking cups).
1
Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
2
Doe de in stukjes gesneden boter in een kookpot en verwarm zacht. Voeg, wanneer de boter begint te smelten, de pure chocolade toe en laat alles zacht smelten. Meng met de garde.
3
Neem van het vuur en voeg de suiker toe. Meng goed, doe er de bloem en het zout bij. Voeg tenslotte de eieren één voor één toe, meng na elke toevoeging.
4
Leg bakpapier in een grote, rechthoekige bakvorm (22 x 32 cm).
5
Snijd de witte chocolade in kleine blokjes en meng onder het beslag. Giet in de vorm, strijk de bovenkant glad en laat 25 min in de oven bakken.
6
Laat in de vorm afkoelen. Bedek met aluminiumfolie en laat tot ‘s anderendaags rusten. Versnijd in vierkantjes en leg in papieren vormpjes (baking cups).

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1835; energie (kCal): 441; vetten (g): 28,2; verzadigde vetten (g): 17,2; koolhydraten (g): 39,6; suikers (g): 33,2; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 6,7; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 200,48
Amerikaans
Vegetarisch
Kids,Brunch
Brunch
Dessert

Ingrediënten voor 24 personen

Toon:

Chocolade | Callets | Puur
Jacques Chocolade | Callets | Puur
400 gr
7
49
Suiker | Vervanger
Zusto Suiker | Vervanger
300 gr
4
39
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
99
Chocolade | Wit | Matinettes
Jacques Chocolade | Wit | Matinettes
2 × 128 gr
3
79
Bloem | Fijngebak
Anco Bloem | Fijngebak
1 kg
1
29

Reeds in je keuken

Boter | Zacht | Ardens
Carlsbourg Boter | Zacht | Ardens
250 gr
3
95
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
6
35
Totaal:
€22,74