Recept zoekresultatenBrownies met pure en witte chocolade
Delhaize logo
  • Brownies met pure en witte chocolade
    E
Brownies met pure en witte chocoladeE

Brownies met pure en witte chocolade

Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

24 porties
  • 180 g boter
  • 1 snufje zout
  • 250 g Dessert Callets
  • 150 g griessuiker
  • 5 eieren
  • 180 g witte chocolade
  • 75 g zelfrijzende bloem
  • 180 g boter
  • 1 snufje zout
  • 250 g Dessert Callets
  • 150 g griessuiker
  • 5 eieren
  • 180 g witte chocolade
  • 75 g zelfrijzende bloem

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
2
Doe de in stukjes gesneden boter in een kookpot en verwarm zacht. Voeg, wanneer de boter begint te smelten, de pure chocolade toe en laat alles zacht smelten. Meng met de garde.
3
Neem van het vuur en voeg de suiker toe. Meng goed, doe er de bloem en het zout bij. Voeg tenslotte de eieren één voor één toe, meng na elke toevoeging.
4
Leg bakpapier in een grote, rechthoekige bakvorm (22 x 32 cm).
5
Snijd de witte chocolade in kleine blokjes en meng onder het beslag. Giet in de vorm, strijk de bovenkant glad en laat 25 min in de oven bakken.
6
Laat in de vorm afkoelen. Bedek met aluminiumfolie en laat tot ‘s anderendaags rusten. Versnijd in vierkantjes en leg in papieren vormpjes (baking cups).
1
Verwarm de oven voor op th. 5 – 150°C.
2
Doe de in stukjes gesneden boter in een kookpot en verwarm zacht. Voeg, wanneer de boter begint te smelten, de pure chocolade toe en laat alles zacht smelten. Meng met de garde.
3
Neem van het vuur en voeg de suiker toe. Meng goed, doe er de bloem en het zout bij. Voeg tenslotte de eieren één voor één toe, meng na elke toevoeging.
4
Leg bakpapier in een grote, rechthoekige bakvorm (22 x 32 cm).
5
Snijd de witte chocolade in kleine blokjes en meng onder het beslag. Giet in de vorm, strijk de bovenkant glad en laat 25 min in de oven bakken.
6
Laat in de vorm afkoelen. Bedek met aluminiumfolie en laat tot ‘s anderendaags rusten. Versnijd in vierkantjes en leg in papieren vormpjes (baking cups).
Nutritionele informatie
E
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1835; energie (kCal): 441; vetten (g): 28,2; verzadigde vetten (g): 17,2; koolhydraten (g): 39,6; suikers (g): 33,2; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 6,7; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 200,48
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1835; energie (kCal): 441; vetten (g): 28,2; verzadigde vetten (g): 17,2; koolhydraten (g): 39,6; suikers (g): 33,2; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 6,7; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 200,48
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Amerikaans
Vegetarisch
Kids,Brunch
Brunch
Dessert

Ingrediënten voor 24 personen

Toon:

Chocolade | Tablet | Puur 70% | cacaokorrels | FT

Galler

Chocolade | Tablet | Puur 70% | cacaokorrels | FT

4 × 80 gr

€11,40

Suiker | Vervanger

Zusto

Suiker | Vervanger

300 gr

€4,29

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Chocolade | Witte | Rijst

Galak

Chocolade | Witte | Rijst

2 × 4 x 40 gr

€7,10

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,49

Reeds in je keuken

Boter | Mini | Zacht

Carlsbourg

Boter | Mini | Zacht

16 x 12,5 gr

€6,29

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€25,37