Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Moederdag 💐
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Met whisky geflambeerde zeeduivel, crémeux van bospaddenstoelen, ganzenleverkrokantje en gekaramelliseerde uien
Recept zoekresultaten
Met whisky geflambeerde zeeduivel, crémeux van bospaddenstoelen, ganzenleverkrokantje en gekaramelliseerde uien
Met whisky geflambeerde zeeduivel, crémeux van bospaddenstoelen, ganzenleverkrokantje en gekaramelliseerde uien
Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
4
zoete ui
140 g
boter
1
jeneverbes
1
kruidnagel
2 takjes
tijm
3 teentjes
knoflook
600 g
bospaddenstoelen
1
sjalot
6 cl
room 20% vg
320 g
zeeduivelfilet
50 g
bloem
20 g
geklaarde boter
2 el
whisky
1/4
wit stokbrood
80 g
ganzenlever
20 g
geroosterde hazelnoten
6 dl
gevogeltebouillon
peper
fleur de sel
zout
4
zoete ui
140 g
boter
1
jeneverbes
1
kruidnagel
2 takjes
tijm
3 teentjes
knoflook
600 g
bospaddenstoelen
1
sjalot
6 cl
room 20% vg
320 g
zeeduivelfilet
50 g
bloem
20 g
geklaarde boter
2 el
whisky
1/4
wit stokbrood
80 g
ganzenlever
Toon meer