Recept zoekresultatenMet whisky geflambeerde zeeduivel, crémeux van bospaddenstoelen, ganzenleverkrokantje en gekaramelliseerde uien
Recept zoekresultatenMet whisky geflambeerde zeeduivel, crémeux van bospaddenstoelen, ganzenleverkrokantje en gekaramelliseerde uien
Delhaize logo
  • Met whisky geflambeerde zeeduivel, crémeux van bospaddenstoelen, ganzenleverkrokantje en gekaramelliseerde uien
    C

Met whisky geflambeerde zeeduivel, crémeux van bospaddenstoelen, ganzenleverkrokantje en gekaramelliseerde uien

Met whisky geflambeerde zeeduivel, crémeux van bospaddenstoelen, ganzenleverkrokantje en gekaramelliseerde uienC
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 zoete ui
  • 140 g boter
  • 1 jeneverbes
  • 1 kruidnagel
  • 2 takjes tijm
  • 3 teentjes knoflook
  • 600 g bospaddenstoelen
  • 1 sjalot
  • 6 cl room 20% vg
  • 320 g zeeduivelfilet
  • 50 g bloem
  • 20 g geklaarde boter
  • 2 el whisky
  • 1/4 wit stokbrood
  • 80 g ganzenlever
  • 20 g geroosterde hazelnoten
  • 6 dl gevogeltebouillon
  • peper
  • fleur de sel
  • zout
  • 4 zoete ui
  • 140 g boter
  • 1 jeneverbes
  • 1 kruidnagel
  • 2 takjes tijm
  • 3 teentjes knoflook
  • 600 g bospaddenstoelen
  • 1 sjalot
  • 6 cl room 20% vg
  • 320 g zeeduivelfilet
  • 50 g bloem
  • 20 g geklaarde boter
  • 2 el whisky
  • 1/4 wit stokbrood
  • 80 g ganzenlever