Met whisky geflambeerde zeeduivel, crémeux van bospaddenstoelen, ganzenleverkrokantje en gekaramelliseerde uien


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 zoete ui
- 140 g boter
- 1 jeneverbes
- 1 kruidnagel
- 2 takjes tijm
- 3 teentjes knoflook
- 600 g bospaddenstoelen
- 1 sjalot
- 6 cl room 20% vg
- 320 g zeeduivelfilet
- 50 g bloem
- 20 g geklaarde boter
- 2 el whisky
- 1/4 wit stokbrood
- 80 g ganzenlever
- 20 g geroosterde hazelnoten
- 6 dl gevogeltebouillon
- peper
- fleur de sel
- zout
- 4 zoete ui
- 140 g boter
- 1 jeneverbes
- 1 kruidnagel
- 2 takjes tijm
- 3 teentjes knoflook
- 600 g bospaddenstoelen
- 1 sjalot
- 6 cl room 20% vg
- 320 g zeeduivelfilet
- 50 g bloem
- 20 g geklaarde boter
- 2 el whisky
- 1/4 wit stokbrood
- 80 g ganzenlever