Gemarineerde côte à l'os met tomaten-paprikasalade
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Limoen | 1 st
1 st
€0,69
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Bereidingstijd: 10 min.
Kooktip
Dit recept is geschikt voor zeevruchten, schaaldieren en vis.
Toon:
Delhaize
Limoen | 1 st
1 st
€0,69
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95