
Krokante scampis en pastinaakgratin met gele curry


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 8 plukjes kervel
- 50 g panko
- 1 bodem druivenpitolie
- 1/4 bussel koriander
- 1/2 el chilipoeder
- 5 dl water (voor de gratin)
- 20 g boter (voor de gratin)
- 2 el arachideolie (voor de gratin)
- 8 diepgevroren scampis
- 2 eieren
- 2 lente-uitjes
- zout
- 3 pastinaken (± 600 g) (voor de gratin)
- 2 kits ‘Thaise gele curry’ Blue Elephant (voor de gratin)
- 8 plukjes kervel
- 50 g panko
- 1 bodem druivenpitolie
- 1/4 bussel koriander
- 1/2 el chilipoeder
- 5 dl water (voor de gratin)
- 20 g boter (voor de gratin)
- 2 el arachideolie (voor de gratin)
- 8 diepgevroren scampis
- 2 eieren
- 2 lente-uitjes
- zout
- 3 pastinaken (± 600 g) (voor de gratin)
- 2 kits ‘Thaise gele curry’ Blue Elephant (voor de gratin)