Recept zoekresultatenKrokante garnalen en pastinaakgratin met gele curry
Recept zoekresultatenKrokante garnalen en pastinaakgratin met gele curry
Delhaize logo
  • Krokante garnalen en pastinaakgratin met gele curry
    Nutri-Score C

Krokante garnalen en pastinaakgratin met gele curry

Krokante garnalen en pastinaakgratin met gele curryC
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 400 g hele garnalen (8 stuks - diepvries)
  • 2 eieren
  • 2 lente-uitjes
  • 8 plukjes kervel
  • 50 g panko
  • 1 bodem druivenpitolie
  • 1/4 bussel koriander
  • 1/2 el chilipoeder
  • zout
  • 3 pastinaken (± 600 g) (voor de gratin)
  • 5 dl water (voor de gratin)
  • 20 g boter (voor de gratin)
  • 2 el arachideolie (voor de gratin)
  • 2 kits ‘Thaise gele curry’ Blue Elephant (voor de gratin)
  • 400 g hele garnalen (8 stuks - diepvries)
  • 2 eieren
  • 2 lente-uitjes
  • 8 plukjes kervel
  • 50 g panko
  • 1 bodem druivenpitolie
  • 1/4 bussel koriander
  • 1/2 el chilipoeder
  • zout
  • 3 pastinaken (± 600 g) (voor de gratin)
  • 5 dl water (voor de gratin)
  • 20 g boter (voor de gratin)
  • 2 el arachideolie (voor de gratin)
  • 2 kits ‘Thaise gele curry’ Blue Elephant (voor de gratin)