Krokante garnalen en pastinaakgratin met gele curry


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g hele garnalen (8 stuks - diepvries)
 - 2 eieren
 - 2 lente-uitjes
 - 8 plukjes kervel
 - 50 g panko
 - 1 bodem druivenpitolie
 - 1/4 bussel koriander
 - 1/2 el chilipoeder
 - zout
 - 3 pastinaken (± 600 g) (voor de gratin)
 - 5 dl water (voor de gratin)
 - 20 g boter (voor de gratin)
 - 2 el arachideolie (voor de gratin)
 - 2 kits ‘Thaise gele curry’ Blue Elephant (voor de gratin)
 
- 400 g hele garnalen (8 stuks - diepvries)
 - 2 eieren
 - 2 lente-uitjes
 - 8 plukjes kervel
 - 50 g panko
 - 1 bodem druivenpitolie
 - 1/4 bussel koriander
 - 1/2 el chilipoeder
 - zout
 - 3 pastinaken (± 600 g) (voor de gratin)
 - 5 dl water (voor de gratin)
 - 20 g boter (voor de gratin)
 - 2 el arachideolie (voor de gratin)
 - 2 kits ‘Thaise gele curry’ Blue Elephant (voor de gratin)
 
