Krokante geitenkaas met appel, peer en mosterd-honingvinaigrette
door Jeroen Meus

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g rucola
- 5 cl fijne olijfolie
- 4 el ciderazijn
- 1 bot platte peterselie
- 250 g geitenkaas (rol, kleine bûche)
- 1/2 honing
- 3 el mosterd
- 4 vellen brickdeeg (flinterdunne deeglapjes)
- 1 ei
- 2 peren naar smaak, bv. conférence)
- 2 appels (bv. jonagold)
- 1 scheutje olijfolie
- zout
- peper
- 100 g rucola
- 5 cl fijne olijfolie
- 4 el ciderazijn
- 1 bot platte peterselie
- 250 g geitenkaas (rol, kleine bûche)
- 1/2 honing
- 3 el mosterd
- 4 vellen brickdeeg (flinterdunne deeglapjes)
- 1 ei
- 2 peren naar smaak, bv. conférence)
- 2 appels (bv. jonagold)
- 1 scheutje olijfolie
- zout
- peper