Knolseldercarpaccio met limoen en passievruchtensalsa
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g knolselder
- 2 lente-uien
- 5 limoenen
- 4 passievruchten
- 1 rood chilipepertje
- 25 g gember
- 4 takjes munt
- 8 takjes koriander
- 2 el bio agavesiroop
- 4 el sojasaus
- 6 el olijfolie
- zout
- 250 g knolselder
- 2 lente-uien
- 5 limoenen
- 4 passievruchten
- 1 rood chilipepertje
- 25 g gember
- 4 takjes munt
- 8 takjes koriander
- 2 el bio agavesiroop
- 4 el sojasaus
- 6 el olijfolie
- zout