Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« Pistachenoten 200g van het merk Delhaize »Lees meer >

Recept zoekresultatenKerststronk van Charles
Delhaize logo
  • Kerststronk van Charles

Kerststronk van Charles

door Dominique Van Malderen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Eindejaar,Kids
Dessert
Kerststronk van Charles

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 150 g suiker
  • 150 g bloem
  • 5 dl volle room
  • 4 el frambozenconfituur
  • 80 g bloemsuiker
  • 10 cl veenbessensap
  • 6 eieren
  • rode kleurstof
  • 100 g volle yoghurt Griekse stijl Delhaize
  • 4 à 5 eetbare kerstfiguurtjes

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Volle room /Authentiek / 35%

Carlsbourg

Volle room /Authentiek / 35%

2 × 250 gr

€5,58

Confituur | Framboos

Materne

Confituur | Framboos

210 gr

€4,25

Bloemsuiker

Tienen-Tirlemont

Bloemsuiker

250 gr

€0,79

Sap | Veenbes | PET

Ocean Spray

Sap | Veenbes | PET

1 l

€2,15

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Voedingskleurstoffen | Tuben

Vahiné

Voedingskleurstoffen | Tuben

3 x 0,6 cl

€2,89

Authentieke Griekse yoghurt | framb granaat | 0% v.g.

Fage

Authentieke Griekse yoghurt | framb granaat | 0% v.g.

150 gr

€1,85

Reeds in je keuken

Suiker | Fijn | Kristal

Delhaize

Suiker | Fijn | Kristal

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,99

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€19,60

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Verwarm de oven voor op 210°C.
  2. Klop voor de biscuit, in een keukenrobot de suiker en de eieren schuimig. Zeef de bloem en spatel die voorzichtig onder het ei-suiker-beslag. Voeg rode kleurstof toe tot je de gewenste kleur bekomt. Stort het beslag uit op een bakplaat bekleed met bakpaier. Strijk af zodat het beslag overal dezelfde dikte heeft. Bak 8 minuten op 210°C.
  3. Haal de biscuit uit de oven en leg er een vochtige propere handdoek over. Draai de bakplaat om. Rol de biscuit voorzichtig tot een rol en laat in de vochtige handdoek afkoelen.
  4. Klop de room tot slagroom en voeg de bloemsuiker toe. Klop verder op tot stevige room. Voeg de Griekse yoghurt toe en klop nog even verder op.
  5. Rol de biscuit terug af en bestrijk met een keukenpenseel met veenbessensap. Vervolgens een laagje frambozenconfituur. Rol de biscuit terog op.
  6. Bestrijk de kerststronk langs alle kanten met de slagroom.
  7. Werk af met eetbare kerstfiguurtjes.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Eindejaar,Kids
Winter
Dessert
  • Kerststronk van Charles

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Volle room /Authentiek / 35%

Carlsbourg

Volle room /Authentiek / 35%

2 × 250 gr

€5,58

Confituur | Framboos

Materne

Confituur | Framboos

210 gr

€4,25

Bloemsuiker

Tienen-Tirlemont

Bloemsuiker

250 gr

€0,79

Sap | Veenbes | PET

Ocean Spray

Sap | Veenbes | PET

1 l

€2,15

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Voedingskleurstoffen | Tuben

Vahiné

Voedingskleurstoffen | Tuben

3 x 0,6 cl

€2,89

Authentieke Griekse yoghurt | framb granaat | 0% v.g.

Fage

Authentieke Griekse yoghurt | framb granaat | 0% v.g.

150 gr

€1,85

Reeds in je keuken

Suiker | Fijn | Kristal

Delhaize

Suiker | Fijn | Kristal

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,99

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Totaal:
€19,60