Kalfslapjes met salie, ham en mozzarella


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 20 g boter
- 1 g boter
- 8 dunne sneetjes Parmaham
- 8 heel dunne kalfslapjes (“bruinen en opdienen”)
- 1 bol mozzarella di bufala
- 1 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 15 cl Marsala wijn
- 1 e.l. olijfolie
- 2 el room
- basilicum voor de afwerking
- 16 blaadjes verse salie
- zout
- 5 cl water
- 20 g boter
- 1 g boter
- 8 dunne sneetjes Parmaham
- 8 heel dunne kalfslapjes (“bruinen en opdienen”)
- 1 bol mozzarella di bufala
- 1 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 15 cl Marsala wijn
- 1 e.l. olijfolie
- 2 el room
- basilicum voor de afwerking
- 16 blaadjes verse salie
- zout
- 5 cl water