Kalfslapjes en tagliatelle met pesto van peterselie en amandelen

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g verse tagliatelle
- 1 g boter
- 600 g kalkoenlapjes
- 1 bosje bladpeterselie
- 50 g geroosterde amandelen
- 50 g geraspte parmezaan
- 1 teentje knoflook
- 12 cl olijfolie
- 1 el olijfolie (voor de pan)
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 12 dl water
- peper
- 250 g verse tagliatelle
- 1 g boter
- 600 g kalkoenlapjes
- 1 bosje bladpeterselie
- 50 g geroosterde amandelen
- 50 g geraspte parmezaan
- 1 teentje knoflook
- 12 cl olijfolie
- 1 el olijfolie (voor de pan)
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 12 dl water
- peper