Kabeljauw met grijze garnalen, wittewijnsaus en preistoemp


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g Baron van kabeljauw
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 4 takjes peterselie
- 2 el olijfolie
- peper
- 1 sjalot (voor de saus)
- 1 dl room (voor de saus)
- 3 el melk (voor de saus)
- 1 dl droge witte wijn (voor de saus)
- 40 g boter (voor de saus)
- 1 el ‘visfond in poeder’ Maggi (voor de saus)
- peper en zout (voor het sausje)
- 3 preiwitten (voor de preistoemp)
- 800 g grote bloemige aardappelen (voor de preistoemp)
- 1 gevogeltebouillonblokje (voor de preistoemp)
- peper en zout (voor de preistoemp)
- 600 g Baron van kabeljauw
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 4 takjes peterselie
- 2 el olijfolie
- peper
- 1 sjalot (voor de saus)
- 1 dl room (voor de saus)
- 3 el melk (voor de saus)
- 1 dl droge witte wijn (voor de saus)
- 40 g boter (voor de saus)
- 1 el ‘visfond in poeder’ Maggi (voor de saus)
- peper en zout (voor het sausje)
- 3 preiwitten (voor de preistoemp)
- 800 g grote bloemige aardappelen (voor de preistoemp)
- 1 gevogeltebouillonblokje (voor de preistoemp)