Hindefilets Grand Veneur, fruittaartjes en pommes Macaire
door Sofie Dumont


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 hindefiletgebraden
- 60 g boter
- peper
- 3 wortelen (voor de saus)
- 3 stengels groene selder (voor de saus)
- 1 ui (voor de saus)
- 1 blikje tomatenconcentraat (van 70g) (voor de saus)
- 1 el bloem (voor de saus)
- 2 el rode bessengelei (voor de saus)
- 2,5 dl rode wijn (voor de saus)
- 7,5 dl wildfond (voor de saus)
- 20 g boter (voor de saus)
- 3 teentjes knoflook (voor de saus)
- 1 kruidentuiltje (voor de saus)
- 1 el jeneverbessen (voor de saus)
- peper en zout (voor het sausje)
- 1 ei (voor de pommes Macaire)
- 2 eidooiers (voor de pommes Macaire)
- 1,2 kg bloemige aardappelen (voor de pommes Macaire)
- 50 g bloem (voor de pommes Macaire)
- 100 g boter (voor de pommes Macaire)
- 1 grote bussel bieslook (voor de pommes Macaire)
- 1 kg grof zout (voor de pommes Macaire)
- peper en zout (voor de pommes Macaire)
- 2 stoofperen (voor de taartjes)
- 2 Jonagold-appels (voor de taartjes)
- 2 pakken kruimeldeeg (voor de taartjes)
- 4 el rietsuiker (voor de taartjes)
- 60 g boter (voor de taartjes)
- 3 takjes rozemarijn (voor de taartjes)
- 2 hindefiletgebraden
- 60 g boter
- peper
- 3 wortelen (voor de saus)
- 3 stengels groene selder (voor de saus)
- 1 ui (voor de saus)
- 1 blikje tomatenconcentraat (van 70g) (voor de saus)
- 1 el bloem (voor de saus)
- 2 el rode bessengelei (voor de saus)
- 2,5 dl rode wijn (voor de saus)
- 7,5 dl wildfond (voor de saus)
- 20 g boter (voor de saus)
- 3 teentjes knoflook (voor de saus)
- 1 kruidentuiltje (voor de saus)
- 1 el jeneverbessen (voor de saus)