1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Pel de uien en hak ze fijn. Plet de lookteentjes. Meng alles en plaats in een ovenschotel.
3
Wikkel de pancetta rond de kippenbouten Label Rouge en plaats ze in de ovenschotel, op de ui en de look. Besprenkel met olijfolie, plaats de takjes rozemarijn erbovenop. Voeg peper en zout toe. Plaats gedurende 30 minuten in de oven.
4
Haal de schotel uit de oven, draai de kippenbouten, voeg de witte wijn toe en meng in de ovenschotel. Plaats opnieuw in de oven, gedurende 30 minuten.
5
Bak de champignons in boter en voeg ze toe aan de schotel met kip. Giet de room erbij en meng goed. Dien op met gekookte aardappelen en strooi peterselie over de bouten.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Pel de uien en hak ze fijn. Plet de lookteentjes. Meng alles en plaats in een ovenschotel.
3
Wikkel de pancetta rond de kippenbouten Label Rouge en plaats ze in de ovenschotel, op de ui en de look. Besprenkel met olijfolie, plaats de takjes rozemarijn erbovenop. Voeg peper en zout toe. Plaats gedurende 30 minuten in de oven.
4
Haal de schotel uit de oven, draai de kippenbouten, voeg de witte wijn toe en meng in de ovenschotel. Plaats opnieuw in de oven, gedurende 30 minuten.
5
Bak de champignons in boter en voeg ze toe aan de schotel met kip. Giet de room erbij en meng goed. Dien op met gekookte aardappelen en strooi peterselie over de bouten.