Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenKIPPENBOUT Label Rouge OP RUSTIEKE WIJZE
Delhaize logo
KIPPENBOUT Label Rouge OP RUSTIEKE WIJZE

KIPPENBOUT Label Rouge OP RUSTIEKE WIJZE

Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

2 porties
  • 10 plakjes pancetta, gesnipperd
  • 200 g bruine champignons
  • 2 takjes rozemarijn
  • 150 ml droge witte wijn
  • 200 ml vloeibare room
  • 30 g boter
  • 2 kippenbouten Label Rouge
  • 1 gele ui
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 10 plakjes pancetta, gesnipperd
  • 200 g bruine champignons
  • 2 takjes rozemarijn
  • 150 ml droge witte wijn
  • 200 ml vloeibare room
  • 30 g boter
  • 2 kippenbouten Label Rouge
  • 1 gele ui
  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie
  • peper en zout

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Pel de uien en hak ze fijn. Plet de lookteentjes. Meng alles en plaats in een ovenschotel.
3
Wikkel de pancetta rond de kippenbouten Label Rouge en plaats ze in de ovenschotel, op de ui en de look. Besprenkel met olijfolie, plaats de takjes rozemarijn erbovenop. Voeg peper en zout toe. Plaats gedurende 30 minuten in de oven.
4
Haal de schotel uit de oven, draai de kippenbouten, voeg de witte wijn toe en meng in de ovenschotel. Plaats opnieuw in de oven, gedurende 30 minuten.
5
Bak de champignons in boter en voeg ze toe aan de schotel met kip. Giet de room erbij en meng goed. Dien op met gekookte aardappelen en strooi peterselie over de bouten.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Pel de uien en hak ze fijn. Plet de lookteentjes. Meng alles en plaats in een ovenschotel.
3
Wikkel de pancetta rond de kippenbouten Label Rouge en plaats ze in de ovenschotel, op de ui en de look. Besprenkel met olijfolie, plaats de takjes rozemarijn erbovenop. Voeg peper en zout toe. Plaats gedurende 30 minuten in de oven.
4
Haal de schotel uit de oven, draai de kippenbouten, voeg de witte wijn toe en meng in de ovenschotel. Plaats opnieuw in de oven, gedurende 30 minuten.
5
Bak de champignons in boter en voeg ze toe aan de schotel met kip. Giet de room erbij en meng goed. Dien op met gekookte aardappelen en strooi peterselie over de bouten.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 2 personen

Toon:

PANCETTA

Delhaize

PANCETTA

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,69

Paddenstoelenmix | pasta

Delhaize

Paddenstoelenmix | pasta

200 gr

€3,79

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,79

alcoholvrije wijn wit

Night Orient

alcoholvrije wijn wit

75 cl

€5,99

Room 40% | 2+1

Inex

Room 40% | 2+1

3 x 20 cl

€3,90

Boter | Gezouten

Paysan Breton

Boter | Gezouten

125 gr

€2,39

Bouten | Hoevekip | Geel | Label Rouge

St Sever

Bouten | Hoevekip | Geel | Label Rouge

+/- 510 gr

+/-€7,64

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€30,18