KIPPENBOUT Label Rouge OP RUSTIEKE WIJZE

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 10 plakjes pancetta, gesnipperd
- 200 g bruine champignons
- 2 takjes rozemarijn
- 150 ml droge witte wijn
- 200 ml vloeibare room
- 30 g boter
- 2 kippenbouten Label Rouge
- 1 gele ui
- 2 teentjes knoflook
- olijfolie
- peper en zout
- 10 plakjes pancetta, gesnipperd
- 200 g bruine champignons
- 2 takjes rozemarijn
- 150 ml droge witte wijn
- 200 ml vloeibare room
- 30 g boter
- 2 kippenbouten Label Rouge
- 1 gele ui
- 2 teentjes knoflook
- olijfolie
- peper en zout