Recept zoekresultatenKalfsblokjes met truffelrisotto
Recept zoekresultatenKalfsblokjes met truffelrisotto
Delhaize logo
  • Kalfsblokjes met truffelrisotto

Kalfsblokjes met truffelrisotto

Kalfsblokjes met truffelrisotto
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 600 g kalfsschouder in kleine blokjes gesneden
  • 2 sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)
  • 1 bussel bieslook
  • 250 g arboriorijst voor risotto
  • 2 eetlepels groentebouillons
  • 1 fijngehakte ui
  • 1 dl witte wijn
  • 50 g boter
  • 1 klein lepeltje truffelschilfers
  • 1 enkele druppels truffelolie
  • 100 g room
  • 1 courgette
  • Snijbiet
  • van snijbiet
  • uitje
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 600 g kalfsschouder in kleine blokjes gesneden
  • 2 sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)
  • 1 bussel bieslook
  • 250 g arboriorijst voor risotto
  • 2 eetlepels groentebouillons
  • 1 fijngehakte ui
  • 1 dl witte wijn
  • 50 g boter
  • 1 klein lepeltje truffelschilfers
  • 1 enkele druppels truffelolie
  • 100 g room
  • 1 courgette
  • Snijbiet
  • van snijbiet
  • uitje