Burger van kalfsgehakt met ketchup van geconfijte tomaten met een aardappeltaartje

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kalfsgehakt
- 1 bos krulpeterselie
- 2 sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)
- 4 hamburgerbroodjes
- 100 g raketsla
- 1 rode ui in ringen gesneden
- 1 geconfijte tomaat
- peper en zout
- 1 doos gepelde tomaten
- 3 lepels tomatenketchup
- 2 fijngehakte uien
- 1 bussel basilicum
- 2 fijngehakte teentjes knoflook
- olijfolie
- 600 g aardappelen
- 1 bussel tijm
- 1/2 bussel platte peterselie
- 100 g boter
- 600 g kalfsgehakt
- 1 bos krulpeterselie
- 2 sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)
- 4 hamburgerbroodjes
- 100 g raketsla
- 1 rode ui in ringen gesneden
- 1 geconfijte tomaat
- peper en zout
- 1 doos gepelde tomaten
- 3 lepels tomatenketchup
- 2 fijngehakte uien
- 1 bussel basilicum
- 2 fijngehakte teentjes knoflook
- olijfolie
- 600 g aardappelen