Gevulde koolbladeren met tomatensaus en wilde rijst
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g gekruid varkens-rundsgehakt
- 4 grote groenekoolbladeren
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 780 g tomato frito
- 250 g langkorrelige en wilde rijst
- 1,9 dl kalfsfond
- 2 el olijfolie
- peper
- zout
- 500 g gekruid varkens-rundsgehakt
- 4 grote groenekoolbladeren
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 780 g tomato frito
- 250 g langkorrelige en wilde rijst
- 1,9 dl kalfsfond
- 2 el olijfolie
- peper
- zout