Geitenkaasballetjes in 4 kleuren
door Line Couvreur


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 20 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 "Sainte Maure" geitenkaas (200 g)
- 3 grote radijzen
- 10 g basilicum
- 8 ontpitte, zwarte olijven
- 30 g geroosterde en gezouten pinda’s
- 1 el kappertjes
- 1 snufje Espelettepeper
- 1 snufje ‘Lemon pepper’
- peper
- zout
- 1 "Sainte Maure" geitenkaas (200 g)
- 3 grote radijzen
- 10 g basilicum
- 8 ontpitte, zwarte olijven
- 30 g geroosterde en gezouten pinda’s
- 1 el kappertjes
- 1 snufje Espelettepeper
- 1 snufje ‘Lemon pepper’
- peper
- zout