Geglaceerde rapen met kaneel, Iberico-varkensmedaillon


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 bussels rapen
- 1 el honing
- 3 el water
- 1 stokje kaneel
- 20 g boter
- 1 e.l. olijfolie
- 4 Iberico-varkensmedaillons
- 1 teentje knoflook
- 1/2 kl biocitroenschil
- zout
- zwarte peper
- 2 bussels rapen
- 1 el honing
- 3 el water
- 1 stokje kaneel
- 20 g boter
- 1 e.l. olijfolie
- 4 Iberico-varkensmedaillons
- 1 teentje knoflook
- 1/2 kl biocitroenschil
- zout
- zwarte peper