Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 hazenrugfilets
- 1 sjalot
- 4 dl wildfond
- 2 el boter
- 25 cl bouillon (water + blokje)
- 1 dl witte wijn
- 250 g rijst
- 250 g bospaddestoelen
- 2 el Luikse siroop
- 1 kruidentuiltje
- 1 teentje knoflook
- 50 g geraspte Parmezaanse kaas
- 4 hazenrugfilets
- 1 sjalot
- 4 dl wildfond
- 2 el boter
- 25 cl bouillon (water + blokje)
- 1 dl witte wijn
- 250 g rijst
- 250 g bospaddestoelen
- 2 el Luikse siroop
- 1 kruidentuiltje
- 1 teentje knoflook
- 50 g geraspte Parmezaanse kaas