Recept zoekresultatenGebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Recept zoekresultatenGebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Delhaize logo
  • Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
    A

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelenA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 hazenrugfilets
  • 1 sjalot
  • 4 dl wildfond
  • 2 el boter
  • 25 cl bouillon (water + blokje)
  • 1 dl witte wijn
  • 250 g rijst
  • 250 g bospaddestoelen
  • 2 el Luikse siroop
  • 1 kruidentuiltje
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 4 hazenrugfilets
  • 1 sjalot
  • 4 dl wildfond
  • 2 el boter
  • 25 cl bouillon (water + blokje)
  • 1 dl witte wijn
  • 250 g rijst
  • 250 g bospaddestoelen
  • 2 el Luikse siroop
  • 1 kruidentuiltje
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas