Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Babycorner
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Garnaalbeignets met kokos en cashewnotensaus
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Garnaalbeignets met kokos en cashewnotensaus
Garnaalbeignets met kokos en cashewnotensaus
door Jeroen De Pauw
Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
Aamelden / registreren
450 g
extra large garnaalstaarten
1
citroen
40 g
kokospoeder
175 g
bloem
33 cl
Kirin Ichibanbier
1 el
Madras curry
1
Frituurbad (2l)
100 g
cashewnoten (voor de saus)
1 el
honing (voor de saus)
1 el
pindakaas (voor de saus)
1 dl
kokosmelk (voor de saus)
peper (voor de saus)
zout (voor de saus)
450 g
extra large garnaalstaarten
1
citroen
40 g
kokospoeder
175 g
bloem
33 cl
Kirin Ichibanbier
1 el
Madras curry
1
Frituurbad (2l)
100 g
cashewnoten (voor de saus)
1 el
honing (voor de saus)
1 el
pindakaas (voor de saus)
1 dl
kokosmelk (voor de saus)
peper (voor de saus)
zout (voor de saus)