Fricassee van lamsmignonnettes met lookboterPT15M4 Portieshttps://static.delhaize.be/medias/sys_master/hc5/ha7/9173126381598.jpg2,5 teentjes knoflook4 eetlepels fijngehakte bladpeterselie50 g gezouten boter700 g lamsmignonnettes2 eetlepels olijfolie4 eetlepels paneermeelpeper
Bak de lamsmignonnettes aan beide zijden snel goudbruin in de olijfolie in een grote braadpan op vrij hoog vuur. Neem ze eruit en verwijder het vrijgekomen braadvet.
Doe de gezouten boter, het paneermeel, de peterselie en de geperste knoflook in de pan. Verwarm tot de boter gesmolten is, voeg dan het vlees toe en laat alles goudbruin stoven op middelhoog vuur.
Kruid met peper en serveer meteen met gegratineerde aardappelen en seizoensgroenten.
Kooktip
Dit recept kan je ook met lamskoteletten bereiden.