Provençaalse velouté met mosselen
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
3 op 5Toon:
Delhaize
Calvados
2 × 20 cl
€17,38
Delhaize
Cranberrymix
200 gr
€2,99
Maizena
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
€2,55
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
365
Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
€0,45
Pink Lady
Appel | Pinkids | 8 stuks
8 st
€3,99
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Kooktip
Vervang de bosduiven door kwartels, verminder in dit geval de tijd tot 25 min.
Toon:
Delhaize
Calvados
2 × 20 cl
€17,38
Delhaize
Cranberrymix
200 gr
€2,99
Maizena
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
€2,55
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
365
Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
€0,45
Pink Lady
Appel | Pinkids | 8 stuks
8 st
€3,99
Delhaize
Gele uien | Netje
500 gr
€1,99
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25