Everzwijnragout met mosterdsaus en polenta met olijven

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g kerstomaten
- 1/2 el peperkorrels
- 1 el jeneverbessen
- 5 teentjes knoflook
- 2 stengels selder
- 1 fles pittige rode wijn
- 70 g gezouten boter
- 4 e.l. olijfolie
- 4 el mosterd op oude wijze
- 3 el ruwe rietsuiker
- 1 el tomatenconcentraat
- 2 el bloem
- 100 g ontpitte zwarte olijven
- 70 g geraspte parmezaan
- 250 g polenta
- 1 l water
- 800 g everzwijnragout
- 1 kruidentuiltje
- 2 wortelen
- 1 ui
- peper
- verse oregano of gedroogde marjolein
- 1 blokje groentebouillon
- 300 g kerstomaten
- 1/2 el peperkorrels
- 1 el jeneverbessen
- 5 teentjes knoflook
- 2 stengels selder
- 1 fles pittige rode wijn
- 70 g gezouten boter
- 4 e.l. olijfolie
- 4 el mosterd op oude wijze
- 3 el ruwe rietsuiker
- 1 el tomatenconcentraat
- 2 el bloem
- 100 g ontpitte zwarte olijven
- 70 g geraspte parmezaan
- 250 g polenta