Recept zoekresultatenCurry van rundsvlees met diverse wortelgroenten en aardappelen 
Recept zoekresultatenCurry van rundsvlees met diverse wortelgroenten en aardappelen 
Delhaize logo
  • Curry van rundsvlees met diverse wortelgroenten en aardappelen 

Curry van rundsvlees met diverse wortelgroenten en aardappelen 

Curry van rundsvlees met diverse wortelgroenten en aardappelen 
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g extra mager runderstoofvlees
  • 2 teentjes look
  • 1 bosje koriander
  • 80 g rozijnen
  • 600 g bintje-aardappelen
  • 4 dl kokosmelk
  • 5 dl water
  • 30 g geklaarde boter (‘Le Beurre des Chefs’ van Carlsbourg)
  • 2 el Madras curry
  • 1 kl garam masala
  • 2 pastinaken
  • 1/2 knolselder
  • 1 ui
  • 1 rode peper
  • 1 limoen
  • 2 vetarm runderbouillonblokjes
  • Peper
  • zout
  • 800 g extra mager runderstoofvlees
  • 2 teentjes look
  • 1 bosje koriander
  • 80 g rozijnen
  • 600 g bintje-aardappelen
  • 4 dl kokosmelk
  • 5 dl water
  • 30 g geklaarde boter (‘Le Beurre des Chefs’ van Carlsbourg)
  • 2 el Madras curry
  • 1 kl garam masala
  • 2 pastinaken
  • 1/2 knolselder
  • 1 ui
  • 1 rode peper
  • 1 limoen