Recept zoekresultatenKalfsblanquette met spek en wortelen
Recept zoekresultatenKalfsblanquette met spek en wortelen
Delhaize logo
  • Kalfsblanquette met spek en wortelen

Kalfsblanquette met spek en wortelen

Kalfsblanquette met spek en wortelen
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 kg kalfsfricassee (kalfsblanquette) extra mager
  • 200 g gerookte spekreepjes
  • 500 g wortelen
  • 1 preistok
  • 2 uien
  • 1,5 dl droge witte wijn
  • 3 potjes van 19 cl kalfsbouillon
  • 1,5 dl water
  • 40 g bloem
  • 20 g boter
  • 4 el olijfolie
  • 1 kruidentuiltje
  • 2 vetarme runderbouillonblokjes
  • Peper
  • zout
  • 1 kg kalfsfricassee (kalfsblanquette) extra mager
  • 200 g gerookte spekreepjes
  • 500 g wortelen
  • 1 preistok
  • 2 uien
  • 1,5 dl droge witte wijn
  • 3 potjes van 19 cl kalfsbouillon
  • 1,5 dl water
  • 40 g bloem
  • 20 g boter
  • 4 el olijfolie
  • 1 kruidentuiltje
  • 2 vetarme runderbouillonblokjes
  • Peper
  • zout