OverslaanDelhaize logo

Terugroeping product:"Hak Spinazie" producten kunnen mogelijk stukjes rubber bevattenMeer info >

Recept zoekresultatenCordon bleu van Lana
Recept zoekresultatenCordon bleu van Lana
Delhaize logo
  • Cordon bleu van Lana

Cordon bleu van Lana

door Kim Van Oncen
Cordon bleu van Lana
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 6 krielaardappelen
  • rucola
  • 3 kerstomaten
  • olijfolie
  • 50 g boter
  • 1 handvol parmezaanschilfers
  • grof zeezout
  • peper
  • 1 snede kalfslapje
  • 1 sneetje jonge kaas
  • 1 sneetje ham
  • 1 ei
  • 100 g paneermeel
  • 100 g bloem
  • 6 krielaardappelen
  • rucola
  • 3 kerstomaten
  • olijfolie
  • 50 g boter
  • 1 handvol parmezaanschilfers
  • grof zeezout
  • peper
  • 1 snede kalfslapje
  • 1 sneetje jonge kaas
  • 1 sneetje ham
  • 1 ei
  • 100 g paneermeel
  • 100 g bloem

Begin met koken

: 20 min.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Spoel de aardappelen en kook gaar in gezouten water.
3
Snij het kalfslapje langs één kant overlangs open zodat er een enveloppe ontstaat.
4
Kruid de binnenkant van de enveloppe met zout en peper. Leg een schelletje ham over de breedte van de insnede en daarop een plakje kaas. Vouw het kalfslapje dicht, druk aan en sluit met een cocktailprikker.
5
Maak een paneerstation door in een eerste diep bord de bloem te doen, in het tweede een losgeklopt ei en in het derde bord het paneermeel.
6
Haal de cordon bleu eerst door de bloem, dan door het ei en tenslotte door het paneermeel.
7
Verhit een antikleefpan (geschikt voor de oven) met een klontje boter. Bak de cordon bleu kort langs beide kanten aan, zodat er een mooie korst ontstaat. Bak het geheeld nog 5 à 10 minuten in de oven af.
8
Giet de aardappelen af en bak ze nog even krokant in een weinig boter. Bestrooi met grof zeezout.
9
Maak een slaatje van rucola, gehalveerde kerstomaten en parmezaanschilfers. Besprenkel met wat olijfolie, grof zeezout en kruid met wat peper uit de molen.
10
Serveer de cordon bleu met het slaatje en de warme gebakken krielpatatjes.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Spoel de aardappelen en kook gaar in gezouten water.
3
Snij het kalfslapje langs één kant overlangs open zodat er een enveloppe ontstaat.
4
Kruid de binnenkant van de enveloppe met zout en peper. Leg een schelletje ham over de breedte van de insnede en daarop een plakje kaas. Vouw het kalfslapje dicht, druk aan en sluit met een cocktailprikker.
5
Maak een paneerstation door in een eerste diep bord de bloem te doen, in het tweede een losgeklopt ei en in het derde bord het paneermeel.
6
Haal de cordon bleu eerst door de bloem, dan door het ei en tenslotte door het paneermeel.
7
Verhit een antikleefpan (geschikt voor de oven) met een klontje boter. Bak de cordon bleu kort langs beide kanten aan, zodat er een mooie korst ontstaat. Bak het geheeld nog 5 à 10 minuten in de oven af.
8
Giet de aardappelen af en bak ze nog even krokant in een weinig boter. Bestrooi met grof zeezout.
9
Maak een slaatje van rucola, gehalveerde kerstomaten en parmezaanschilfers. Besprenkel met wat olijfolie, grof zeezout en kruid met wat peper uit de molen.
10
Serveer de cordon bleu met het slaatje en de warme gebakken krielpatatjes.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 1 persoon

Toon:

Delhaize Minikrieltjes BBQ
700 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Sauté van kalfsvlees
1 snede

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Rucola
Delhaize Rucola
100 gr
1
29
Kerstomaten | Rood
Delhaize Kerstomaten | Rood
250 gr
3 voor €5
1
99
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
39
Boter | Zacht | Ardens
Carlsbourg Boter | Zacht | Ardens
250 gr
3
95
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
59
Zeezout | Grof | Grijs
Delhaize Zeezout | Grof | Grijs
1 kg
1
99
Fondue | Zwitsers
Delhaize Fondue | Zwitsers
400 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
4
59
Hesp | Superieur | Sneden
Herta Hesp | Superieur | Sneden
100 gr
2
69
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
99

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
4
29
Paneermeel
Anco Paneermeel
200 gr
0
67
Bloem | Fijngebak
Anco Bloem | Fijngebak
1 kg
1
29
Totaal:
€26,47