
Vegetarische korma met kokosmelk
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Witte uien | Netje
400 gr
€1,49
Delhaize
Noten | Mix | Geroosterd | Bio
200 gr
€4,59
Granini
Sap | Citroen | Limoen | PET
1 l
€3,19
Delhaize
Gember | Bio
150 gr
€1,79
Delhaize
Mix van Visfiletstukjes
2 × 500 gr
€13,98
Delhaize
Rode | Peper | Verpakt
50 gr
€1,49
Pur Natur
Yoghurt | Kefir | Eco | Bio
400 gr
€2,39
Delhaize
Room | Gesteriliseerd | Vol-Romig | 35% v.g.
25 cl
€3,09
Delhaize
Mango
1 st
€1,89
Delhaize
Wortelen | Fijn
500 gr
€1,59
Delhaize
Geschoonde pastinaak
300 gr
€1,99
365
Kruiden | Peper | Gemalen
100 gr
€1,25
Vandemoortele
Arachideolie
1 l
€7,29
Delhaize
Bloem | Zelfrijzende
1 kg
€0,59
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Bereidingstijd: 25 min (+ 4 u marineren) + 2 x 10 min kooktijd
Kooktip
Aarzel niet om een dagje eerder aan de marinade te beginnen want het zuur in de yoghurt maakt de vis extra zacht.
Toon:
Delhaize
Witte uien | Netje
400 gr
€1,49
Delhaize
Noten | Mix | Geroosterd | Bio
200 gr
€4,59
Granini
Sap | Citroen | Limoen | PET
1 l
€3,19
Delhaize
Gember | Bio
150 gr
€1,79
Delhaize
Mix van Visfiletstukjes
2 × 500 gr
€13,98
Delhaize
Rode | Peper | Verpakt
50 gr
€1,49
Pur Natur
Yoghurt | Kefir | Eco | Bio
400 gr
€2,39
Delhaize
Room | Gesteriliseerd | Vol-Romig | 35% v.g.
25 cl
€3,09
Delhaize
Mango
1 st
€1,89
Delhaize
Wortelen | Fijn
500 gr
€1,59
Delhaize
Geschoonde pastinaak
300 gr
€1,99
365
Kruiden | Peper | Gemalen
100 gr
€1,25
Vandemoortele
Arachideolie
1 l
€7,29
Delhaize
Bloem | Zelfrijzende
1 kg
€0,59
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69