Recept zoekresultatenChocoladeboomstammetje met chocolade-hazelnotenmousse
Recept zoekresultatenChocoladeboomstammetje met chocolade-hazelnotenmousse
Delhaize logo
  • Chocoladeboomstammetje met chocolade-hazelnotenmousse
    D

Chocoladeboomstammetje met chocolade-hazelnotenmousse

Chocoladeboomstammetje met chocolade-hazelnotenmousseD
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
10 porties
  • 9 eieren op kamertemperatuur
  • 85 g amandelpoeder
  • 80 g bloem
  • 1/2 zakje bakpoeder
  • 150 g kristalsuiker
  • 150 g pure biochocolade Fairtrade
  • 3 el biocacaopoeder Fairtrade
  • 150 g boter
  • 1 snufje zout
  • 5 dl de crème fraîche à 35% de M.G. (pour la mousse au chocolat au lait et noisette)
  • 250 g biomelkchocolade met hazelnoten Fairtrade (voor de melkchocolade- en hazelnotenmousse)
  • 90 g biohazelnootpasta Fairtrade (voor de melkchocolade- en hazelnotenmousse)
  • 50 g Luikse siroop
  • 200 g pure biochocolade Fairtrade (voor de afwerking)
  • 3 el biocacaopoeder Fairtrade (voor de afwerking)
  • 1 el biohazelnootpasta Fairtrade (voor de afwerking)
  • 50 g marsepein (voor de afwerking)
  • 8 artisanale amandelkoekjes (‘Amandines’) (voor de afwerking)
  • 9 eieren op kamertemperatuur
  • 85 g amandelpoeder
  • 80 g bloem
  • 1/2 zakje bakpoeder
  • 150 g kristalsuiker
  • 150 g pure biochocolade Fairtrade
  • 3 el biocacaopoeder Fairtrade
  • 150 g boter
  • 1 snufje zout
  • 5 dl de crème fraîche à 35% de M.G. (pour la mousse au chocolat au lait et noisette)
  • 250 g biomelkchocolade met hazelnoten Fairtrade (voor de melkchocolade- en hazelnotenmousse)
  • 90 g biohazelnootpasta Fairtrade (voor de melkchocolade- en hazelnotenmousse)
  • 50 g Luikse siroop
  • 200 g pure biochocolade Fairtrade (voor de afwerking)
  • 3 el biocacaopoeder Fairtrade (voor de afwerking)