Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenChateaubriand op de grill met groenten
Delhaize logo
  • Chateaubriand op de grill met groenten

Chateaubriand op de grill met groenten

door Pascale Naessens
Chateaubriand op de grill met groenten
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
  • 350 g chateaubriand
  • 3 pruimtomaatjes
  • 4 lente-uitjes
  • 2 rode uien
  • 1 kl komijnpoeder
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 2 dikke bosjes koriander
  • peper
  • 1 teentje knoflook
  • 1 kl wittewijnazijn
  • 350 g chateaubriand
  • 3 pruimtomaatjes
  • 4 lente-uitjes
  • 2 rode uien
  • 1 kl komijnpoeder
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 2 dikke bosjes koriander
  • peper
  • 1 teentje knoflook
  • 1 kl wittewijnazijn

Begin met koken

: 10 min + 20 min gaartijd
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Wrijf het vlees in met het komijnpoeder en wat olijfolie. Leg opzij.
3
Snijd de uien en de tomaten in partjes en snijd het bovenste gedeelte van de lente-uitjes. Leg alle groenten in een vuurvaste schaal, giet er olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet 20 min in de oven.
4
Maak intussen de mojo verde: doe de koriander, de knoflook en de wittewijnazijn in een blender en mix tot je een dikke saus bekomt.
5
Gril het vlees 3 min aan elke kant voor rosé, of langer, zoals je wenst.
6
Dien het vlees op met de groenten en de mojo verde.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Wrijf het vlees in met het komijnpoeder en wat olijfolie. Leg opzij.
3
Snijd de uien en de tomaten in partjes en snijd het bovenste gedeelte van de lente-uitjes. Leg alle groenten in een vuurvaste schaal, giet er olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet 20 min in de oven.
4
Maak intussen de mojo verde: doe de koriander, de knoflook en de wittewijnazijn in een blender en mix tot je een dikke saus bekomt.
5
Gril het vlees 3 min aan elke kant voor rosé, of langer, zoals je wenst.
6
Dien het vlees op met de groenten en de mojo verde.
Nutritionele informatie
Energie: 293 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Frans
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 2 personen

Toon:

Ardense Filet
Marcassou Ardense Filet
4 × 100 gr
-33.33% voor 3
5
69
Smaaktrostomaten
Delhaize Smaaktrostomaten
450 gr
3
99
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
99
Rode uien | Netje
Delhaize Rode uien | Netje
400 gr
1
99
Kruiden | Komijn
Santa Maria Kruiden | Komijn
33 gr
3
49
Koriander | Verpakt
Delhaize Koriander | Verpakt
20 gr
1
55
Azijn | Alcohol 8% | Bio
Delhaize Azijn | Alcohol 8% | Bio
1 l
Bio
    1
    69

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    39
    Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
    Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
    50 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    49
    Lookbol | Netje
    Delhaize Lookbol | Netje
    75 gr
    1
    79
    Totaal:
    €37,46