Collect tijdelijk onbeschikbaar, geniet tijdelijk van gratis levering.Lees meer >
Chateaubriand op de grill met groentenPT15M2 Portieshttps://static.delhaize.be/medias/sys_master/he5/hf9/9173893152798.jpg350 g chateaubriand3 pruimtomaatjes4 lente-uitjes2 rode uien1 koffielepel komijnpoeder2 el olijfolie extra vierge2 dikke bosjes korianderpeper1 teentje knoflook1 koffielepel wittewijnazijn
Wrijf het vlees in met het komijnpoeder en wat olijfolie. Leg opzij.
Snijd de uien en de tomaten in partjes en snijd het bovenste gedeelte van de lente-uitjes. Leg alle groenten in een vuurvaste schaal, giet er olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet 20 min in de oven.
Maak intussen de mojo verde: doe de koriander, de knoflook en de wittewijnazijn in een blender en mix tot je een dikke saus bekomt.
Gril het vlees 3 min aan elke kant voor rosé, of langer, zoals je wenst.
Dien het vlees op met de groenten en de mojo verde.